28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Nottingham Forest – Millwall 4 augusti

Championship är åter tillbaka i tablån och den första fredagen dukar upp två heta drabbningar. Vi fokuserar på Nottingham Forest mot nykomlingen Millwall där inget av lagen känns tillräckligt heta för att vinna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Efter en fantastisk insats i playoff-spelet kunde Millwall till slut säkra platsen till Championship efter seger i finalen på Wembley. Nu är den så beryktade klubben åter tillbaka i Championship, där laget nog kan ha goda möjligheter att harva sig kvar.

I premiären väntar förra säsongens bottenlag Nottingham Forest. Trots en viss satsning inför nästa säsong känns laget inte särskilt övertygande. Om det inte vore för det stundtals ganska övertygande hemmaspelet skulle klubben nog åkt ut med huvudet före.

Formen sett till träningsmatcher är god i hemmalagets läger, men nu kopplar vi på nerven och skruvar upp tempot. Är spelarna verkligen redo för 90 minuter krig igen?

Ett kryss är så väldigt givet

Med tanke på att det här är den första av över 40 matcher den här säsongen känner vi oss mycket övertygade om att det står en lite trevande tillställning på schemat här. Ingen gladfotboll väntas. Söker du hawaii är det nog på annan ort du bör rikta ditt strålkastarljus.

Ringrostigheten lär prägla matchen. Rädslan att förlora en öppningsmatch kan också spela in. Känslan är hur som helst att båda lagen kan vara relativt nöjda med en poäng så här i starten. Ett kryss ligger därmed nära till hands.

Så sömning som 0-0 vill vi trots allt inte tro. Båda lagen kan säkert sprattla till med ett mål och då blir det plötsligt 1-1 på tavlan. Det känns – nu när det är premiär och allt – som ett logiskt resultat.

1-1 spelas.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, fredag 4/8

Speltips: 1-1

Odds: 7,00

Bolag: William Hill

Följ oss på sociala medier