24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Nottingham Forest – Reading 22 april

Vi tar oss framåt i schemat och täljer värde i lördagens Championshipfajt mellan Nottingham Forest och Reading – ett speltips till tredubbla insatsen. Risk för justering?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är toppen mot botten i Championship – en serie som vi uppskattar oerhört, ur spelsynpunkt.

Reading blandar urusla prestationer med fenomenala sådana och är därför extremt oförutsägbara. Det har dock varit klart mer åt det senare nämnda och en fin tredjeplats innehas i serien och allt pekar på att det blir playoff till Premier League.

Eller ja, det är i praktiken redan klart. Med tre matcher som återstår, har man sex pinnar upp till den dominanta toppduon och ett lika stort glapp ner till död mark. Handlar om att toppa formen, komma till playoffet i gott slag.

För Nottingham Forest är det desto viktigare poäng på spel. De hittas precis ovanför det röda tabellområdet och har ynka pinnen ner till Blackburn Rovers under det. Flera andra konkurrenter ovan är också med i den striden och det är som upplagt för en nagelbitare in i den absolut sista omgången…

Vunnit 5/7 senaste

Desperationen är klart större i Nottingham Forest och har varit så under en tid tillbaka, men de har ändå inte kunnat leverera resultat. Så, varför skulle de det här?

Nottingham föll med 0-1 mot mittenplacerade Cardiff senast och dessförinnan med samma siffror när bottenkonkurrenten, nämnda Blackburn Rovers. Totalt uddlöst framåt och bara en vinst på de åtta senaste matcherna. Tufft att ladda om, förstås.

När Reading levererar, då levererar de verkligen. Det må ha funnits mer att önska mot tabelljumbon Rotherham senast, men blev ändå en uddamålsseger. 5/7 senaste vunna och anmärkningsvärt är då att målskillnaden i de övriga två matcherna, båda förluster, är 1-10.

Men nu när Reading visat framfötterna på sistone, lockas vi starkt av spelen till deras favör. Klasskillnaden är betydande och det skiljer trots allt 34 poäng mellan lagen i tabellen.

Valet av spel? Så enkelt som den raka tvåan, till tredubbla insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 22/4

Speltips: Reading vinner, rak tvåa

Odds: 3,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier