23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Örebro SK – GIF Sundsvall 17/5

Vi hoppar fram till onsdagen och den allsvenska matchen mellan Örebro SK och GIF Sundsvall på Behrn Arena, där vi tror att lite av ett trendbrott kan lura runt hörnet. Målpolletter – in!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Örebro utan vinst i fem raka. Sundsvall i sju.

Men det finns flera sidor av myntet. ”Giffarna” har faktiskt stått upp finfint på sistone och kryssat fem raka matcher, under ett tufft spelschema, och fyra av dessa matcher har slutat mållösa, 0-0. Åtta pinnar är facit på åtta matcher och det är väl acceptabelt, såvida det är ett snitt som innebär förnyat kontrakt.

Större problem råder i Örebro. Fyra av de fem vinstfria matcherna har varit förluster och med det står de på samma antal pinnar som just Sundsvall – men det finns också en klart större potential och kravbild på detta ÖSK. När – om – vänder det?

Hur man än vrider och vänder på det, så är det två parter som skulle må mycket bra av att vinna en fotbollsmatch, kanske inte minst mentalt, då varken Örebro eller Sundsvall ska upp i toppen av tabellen och leka.

Öppnas matchbilden upp?

Om vi på nytt tittar närmare på de här fem matcherna för Örebro, har det bara blivit mål framåt i en av dessa – men man har också haft ett sjukt oflyt vid flera tillfällen, även faktum kvarstår; att statistiken är oroande.

För Örebro lever ju mycket på deras allmänt frejdiga och spetsiga offensiv. Finns många fina spelare framåt och en idé om framåtlutad fotboll från Alexander Axén på tränarbänken.

För ärlighetens skull så borde det inte dröja innan marginalerna blir på rätt sida och självförtroendet kommer tillbaka för Örebro. Givetvis förloras en del på att anfallsspetsen Kennedy Igboananike varit och fortsatt är avstängd.

Här är tanken – urladdning!

Sundsvall ser säkert chansen att bli lite mer framåtlutade på Behrn Arena, än de varit på sistone och mot ett Örebro vi kan tänka oss bjuder på lite mer desperat anfallsfotboll är sannolikheten stor att matchen öppnas upp totalt.

Addera att ÖSK har mittbacken Brendan Hines Ike avstängd efter att ha fyllt sin varningskvot senast.

Skulle inte alls bli förvånad om siffrorna sköt i höjden och att vi fick se målen fördelade åt båda håll här.

Därför – över 3,5 mål till 2,95 x smeten hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, onsdag 17/5

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 2,95

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier