21/7 2018 Kalmar Sundsvall Speltips

Speltips och odds: Örebro SK – IF Elfsborg 5 augusti

Alla är överens – det allsvenska mötet mellan Örebro SK och IF Elfsborg har alla förutsättningar att bli en riktig smällkaramell till match. Det öppnar för ett riktigt offensivt spel från vår sida.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens spel var bara en riktigt bra missad chans ifrån att sitta till 7,00 gånger pengarna. Men skam den som ger sig – vi ger oss på det igen. Idag siktar vi in oss på allsvensk fotboll och närmare bestämt mötet mellan Örebro SK och IF Elfsborg.

Här ser vi två lag som blandar och ger ordentligt. Det är också anledningen till att båda harvar omkring i mitten av tabellen, snarare än att på allvar blanda sig i toppstriden.

Örebro SK kommer till den här matchen med gott självförtroende, efter åtta gjorda mål på sina två senaste hemmamatcher. Laget har nu gjort mål i samtliga utom en hemmamatch den här säsongen. Det tyder ändå på något.

Full fart direkt – åt båda håll

IF Elfsborg är också ett offensivt lag. På grund av en smårisig defensiv har laget också problemet att de släpper in på tok för många mål. För en neutral åskådare är det dock intressant att se ett så offensivt balanserat lag, då det inte sällan ger fartfyllda matcher.

Just fart, fläkt och en hel del mål brukar vara receptet när de här båda lagen spelar mot varandra. Känslan är att det blir så här även den här gången. Det finns inte mycket som tyder på motsatsen. Kom ihåg att Elfsborg gjort mål i samtliga utom en bortamatch under 2017. Det säger också en del om hur de tar sig an uppgiften att spela på bortaplan.

Vi tror på gasen i botten direkt – åt båda håll. Den tendensen har varit tydlig i båda lagens senaste matcher.

Båda lagen göra mål (första halvlek) spelas till 4,00 gånger degen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 18:00

Speltips: Blgm (första halvlek)

Odds: 4,00

Bolag: William Hill

 

Följ oss på sociala medier