12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Örebro SK – Malmö FF 10 september

Har vi ett bud på skräll på Behrn Arena? Utan minsta tvekan! Örebro SK, med ny tränare, tar emot serieledande och för tillfället småloja Malmö FF och då passar vi på att utnyttja det faktum att MFF presenteras med ett klart för stort favoritskap.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Uppehållet är över och Allsvenskan tillbaka! Landslaget i all ära, men det är ingenting emot vardagslunken med den europeiska och svenska klubbfotbollen.

Nåja, fokus på matchen. Alexander Axén skulle inte lämna Örebro fören efter spelårets slut, men fick strax efter beskedet dra vidare snabbare än så. Axel Kjäll har fått huvudansvaret som tränare och han hoppas kunna lyfta klubben till nya höjder. Vad som är lite synd är att Axén, som är omtyckt på de flesta håll och kanter, fick avsluta med en 1-2-förlust mot GIF Sundsvall.

Örebro står på elfteplatsen i Allsvenskan; med ett bekvämt avstånd ner till botten. Bara platser upp och ner att spela för, med andra ord.

Har Malmö FF tappat fokus? Tabellen toppas med hela tio pinnar ner till närmsta konkurrent i Djurgården och har i praktiken redan vunnit, men speciellt bra har det inte sett ut på sistone; 2-2 mot Blåvitt hemma senast och innan dess, 1-3 i baken mot tabelljumbon AFC Eskilstuna.

Nytändning av tränarbytet

Är det någonting som Örebro har är det höga höjdar och djupa dalar. När de är på bäst humör kan de vinna vilken allsvensk match som helst, hemma eller borta, och nu med tränarbytet kan man tända till lite extra.

Det blir ju ofta så med tränarbyten – en direkteffekt. Håller däremot sällan i sig överdrivet länge.

Malmö svajar, som nämnt. Tycker inte alls att de når upp i deras normala standard och känns lite allmänt småmätta.

Nu spelas matchen på plast och även om MFF haft bra resultat på underlaget under året, så är det såklart en nackdel.

Örebro att vinna, den raka ettan, synas till 5,50 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, lördag 10/9

Speltips: Örebro vinner, rak etta

Odds: 5,50

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier