2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Öster – Helsingborg 22 maj

Vi tar oss ner i Superettan, där Öster och Helsingborg ryker ihop på Myresjöhus Arena. Två tankar kombinerade – öppet och fördel bortalaget – bäddar för ett speltips till 4,00 x smeten, vilket är i överkant.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fyran mot trean. Två klubbar som satt tonen och verkligen visat att de vill slåss om uppflyttningsplatserna, för att få spela allsvensk fotboll säsongen som kommer.

Med de ekonomiska problem som råder i Helsingborg, så fanns det vissa frågetecken inför spelåret efter att ha trillat ur just Allsvenskan i fjol – men de presenterades ändå som en av de främsta toppkandidaterna. Med det facit vi har åtta matcher in i kalaset; med all rätt.

Vid händelse av en vinst här skulle Helsingborg peta ner Dalkurd från andraplatsen medan Öster vid dito skulle passera just HIF och landa på samma antal pinnar som den nuvarande tvåan. Det är tre riktigt tunga poäng på spel…

Öster är det mer förvånande att vi har i toppen och härjar. Serien inleddes exceptionellt bra; tre raka vunna, men därefter har formen dippat en del. 3-1-vinsten borta över Gefle senast var den första trean på fyra matcher.

Öppet – och fördel Helsingborg

Här ser jag Helsingborg som favoriter. De har klassen i Superettanmått mätt, medan Öster med största sannolikhet får förbereda sig på att fortsätta resan neråt i tabellen. Det ska helt enkelt inte räcka till en uppflyttningsstrid.

Skåningarna har fått rejäl fart på målskyttet och stått för minst två baljor framåt i fyra raka matcher, tio sammanlagt, och dessutom vunnit tre av dessa. Övrig slutade oavgjort och ännu har man faktiskt inte förlorat.

På hemmaplan måste Öster försöka kliva på framåt i matcher som denna och sannolikheten att matchen öppnas upp totalt – att föredra, i alla fall för den neutrale åskådaren – bör ses som stor.

Full fart från första till sista minut?

Med fördelen till Helsingborg på det finns det en rad målobjekt som lockar till spel och vårt val faller på att de målar i båda halvlekarna till finfina 4,00 x smeten hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 22/5

Speltips: Helsingborg mål i båda halvlekar

Odds: 4,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier