3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Öster – Varberg 25 juni

Det dukas upp värde i Superettan när Öster och Varberg ryker samman på Myresjöhus Arena under sena söndagseftermiddagen. Har värdskapet blivit för stora favoriter?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Mittenskiktet i Superettan är helt makalöst tätt och från sexan Öster till tredjejumbon Gais, som med det är på en av kvalplatserna neråt i seriesystemet, är avståndet på så lite som tre pinnar.

Ett par veckor av sämre resultat och man kan vara extremt illa ute. Dito av bättre resultat – och det finns en chans att hitta en intressant position i toppstriden, där det känns rätt öppet om tredjeplatsen när Helsingborg svajar.

Öster har varit upp och ner i prestationer liksom resultat och nu bara vunnit en av de fem senaste matcherna, vilken dessutom var mot ett lite halvdant Norrby.

Två plaster och ynka pinnen från Öster, hittas Varberg. De inledde spelåret på ett suveränt sätt, har hamnat i en lite djupare dipp och nu står man inför lite av ett vägskäl efter en fin prestation senast; leder resan uppåt eller neråt i tabellen? Oerhört svårt att förutspå.

Varberg med fantastisk prestation senast

Mja, vad kan vi vänta oss här? För ärlighetens skull – undertecknad har absolut ingen aning. Just därför hittar vi värdet på spelen till Varbergs favör, när de presenteras som klara underdogs av spelbolagen.

Det har hackat för Varberg på sistone, det ska vi inte sopas under mattan med, men insatsen i 4-0-vinsten över Degerfors senast var mycket lovande. Kanske var det just en sådan match som behövs för att hitta rätt på nytt, där proppen åkte ur?

Hemmalaget imponerar inte alls för närvarande. De hade toppchans borta mot Åtvidaberg förra veckan, men tappade en 1-0-ledning till 1-1 trots en man mer på planen i cirka timmens spel. Tre av de fem senaste matcherna är därtill förlorade.

3,55 x såsen för den raka tvåan lockar starkt och vi slussar in polletterna. Bethard är platsen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 25/6

Speltips: Varberg vinner, rak tvåa

Odds: 3,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier