12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Öster – Värnamo 11 juni

Under söndagseftermiddagen zappar vi över till Superettan, Myresjöhus Arena och matchen mellan Öster och Värnamo. Vi tackar återigen Bethard hjärtligt för spelvärdet och klickar in oss till oddset 3,60.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Öster femma och Värnamo elva. Glappet är ändå bara på fyra pinnar. Superettan är fortfarande öppen, men det är tveklöst att tabellens skikt håller på att formas allt starkare, som det ofta blir i de här skedena av spelåren.

Med en match mer spelad än Dalkurd på kval- och tredjeplatsen, har Öster tre pinnar upp dit – och då är det klart att man blickar uppåt. Däremot har jag svårt att se dem kunna utmana längre fram och resan borde snarare leda neråt i tabellen.

Med andra ord; toppen känns satt. Kvalitetsskillnaden enorm till mitten.

Helt öppet!

En speciell het match är det inte. Det är dock inte det som är relevant för oss, utan – spelvärdet.

Skillnaden mellan dessa två känns liten och de lär hamna i samma skikt av tabellen, mitten. Därför känns det här också som en öppen tillställning medan spelbolagen och marknaden tryckt ner oddsen på Öster rejält.

Med andra ord; spelvärdet på Värnamo!

Är lite inne på att det blir reaktioner här. Östers spel hackade, men det blev ändå en 2-1-vinst över tunna Norrby senast och det följde upp två förluster. Frågetecken för formen. Vartåt barkar det?

Frej bröt en usel svit om tre raka förluster och sex utan vinst förra veckan när Frej städades undan med hela tre mål mot noll. Vändningen, är den här? Kortsiktigt – mycket möjligt!

Den raka tvåan plockas till 3,60 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 11/6

Speltips: Värnamo vinner, rak tvåa

Odds: 3,60

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier