25/11 2018 Wolverhampton Huddersfield Speltips

Speltips och odds: Österrike – Spanien 30 juli

Är det söndagens bästa spel som hittats? Utan tvekan! Det är fokus på kvartsfinalen mellan Österrike och Spanien i damernas europeiska mästerskap. Vi hämtar ut en 5,00-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Slutspelstider! Härligt, va?

Under helgen ska de fyra semifinalisterna koras i sommarens mästerskap – och vi har en känsla över hur det kan sluta i det här mötet, som är det nästsista i raden.

Spanien var nära att råka ut för ett brutalt fiasko i gruppspelet. Premiären vann de, mot Portugal, sedan blev det en inte alls oväntad förlust mot England – innan den bedrövliga torsken mot Skottland i den avslutande fajten. Tre nationer stod på samma antal pinnar och det var därför med minsta möjliga marginal spanjorskorna kommit hit.

EM-debutanten Österrike har varit mästerskapets stora skräll. De kom – hör och häpna – före Frankrike i gruppspelet, vilka de spelade oavgjort mot samt vann över Schweiz och Island i övriga matcher.

Österrike skräller – på nytt

Hur kan oddsen se ut såhär? 1X2-marknaden står i 5,00-3,65-1,83.

Visst, ni förstår väl åt vilket håll värdet – det oerhört stora sådana – hittas? På spelen till Österrikes favör, förstås!

Österrike har varit löjligt bra under gruppspelet och krysset mot Frankrike var den stora höjdaren, men 3-0 mot Island och 1-0 mot Schweiz kan inte snackas bort hur som helst heller…

Detta medan Spanien kommer från en förlust mot Skottland. Hur i hela världen kan de då presenteras som så stora favoriter?

Undertecknad tvekar inte en sekund och spelar Österrike att vinna, den raka ettan, till sinnessjuka 5,00 gånger de investerade polletterna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, söndag 30/7

Speltips: Österrike vinner, raka ettan

Odds: 5,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier