28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Östersund – AFC Eskilstuna 9 september

Vad har hänt med tabelljumbon AFC Eskilstuna? De har hittat helt rätt på sistone och frågan är om de har kapaciteten att sätta press och kanske till och med stjäla poäng från Östersund på Jämtkraft Arena?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Sättet som AFC Eskilstuna, spelare och ledare, knutit handen i fickan trots den prekära situationen som varit och alltjämt råder är imponerande. Ändå, med det här upprycket, har de sju poäng att hämta in på tredjejumbon Jönköping Södra, som alltså är på kvalplatsen. Samma avstånd råder till säker mark.

Inför matchen kommer AFC till spel med tre raka matcher – mot AIK, Malmö FF och Hammarby – utan förlust.

Östersund klarade inte av att leverera i Allsvenskan när de varvade den med Europa League-kvalet, som var så lyckat. Gruppspelet har nåtts och premiären i det väntar kommande vecka. Laget har i alla fall droppat rejält i tabellen, men det är fortfarande tätt upp till topp tre och i den kampen ska ÖFK absolut inte räknas bort. Vi har ju fått se vilka kvalitéer som finns…

Undvikit förlora mot AIK, MFF och Hammarby

Direkt när oddsen presenterades var det uppenbart – värdet hittas på spelen till AFC Eskilstunas favör. Och det är brutalt sådant. Gillar deras chanser starkt och för den som verkligen vill höja svårighetsgraden kan den raka tvåan, krysset eller dubbelchansen X2 spelas.

Vi drar ner på nivån ett snäpp – och spelar AFC med +1,0 mål (asian handicap) till trippla insatsen.

Som nämnt; AFC har inte förlorat på tre raka matcher, alla extremt tuffa sådana, och ser oerhört bra ut. Knappast flax att man levererat så bra resultat, utan prestationerna har varit absolut topp.

Direkt efter att Östersund blev Europa League-klara studsade de tillbaka även i Allsvenskan; vann med 2-0 borta över IFK Norrköping. Nu har man dock gruppspelet att ta hänsyn till kommande vecka. Rotation? Om inte – självklart är visst fokus där…

AFC Eskilstuna +1,0 mål (asian handicap) – då får vi insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – måste testas till trippla insatsen. Tack, LeoVegas!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 9/9

Speltips: AFC Eskilstuna +1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier