24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Östersund – Arsenal 15 februari

Östersunds så efterlängtade match är här – mot Arsenal, i Europa League-slutspelet! Matchen är analyserad, vi har djupdykt på målskyttemarknaden och hämtar ut ett speltips till oddset 7,00!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Galatasaray och PAOK, utskickade ur kvalet. Vidare i en grupp bestående av Athletic Bilbao, Hertha Berlin och Zorya. Succén saknar helt motstycke för Östersund, som blivit lite av det svenska folkets kelgris – och man kan förstå varför; en liten och speciell klubb som på så snabb tid blivit en central pjäs i den svensk fotboll och nu även är ute och härjar i Europa.

Men nu blir det väl för mycket, Arsenal i ett dubbelmöte? Addera på det att detta är deras största möjlighet ut i Champions League, via Europa League, och att Arséne Wenger deklarerat att han kommer ställa ut en nästintill ordinarie startelva, om än eventuellt med rotation på en eller ett par positioner.

Det är klart att tanken dyker upp i huvudet: att ÖFK faktiskt skulle kunna skrälla här. De har trots allt skickat ut klart namnstarkare och större klubbar än de själva. Gruppspelet var magnifikt utfört, liksom kvalet. Hemmamatcherna på Jämtkraft Arena har alla lämnat mycket positiv eftersmak och rentav varit nyckeln för succén.

Säsongen i övrigt, den svenska, har redan startat för Östersund, som med enkelhet plockade ner Trelleborg med tre mål mot noll i Svenska Cupen-premiären – en stabil insats från början till slut, med tre olika målskyttar. Arsenal har i sin tur en käftsmäll i form av derbyförlust mot Tottenham färskt i minnet. Repar de sig här?

Spelas som första målskytt

Undertecknad kanske får äta upp det här senare, men nu är det väl stopp och belägg för Östersund? Även om Arsenal inte är i närheten av deras toppform, är de extremt mycket starkare än Östersund. Allsvenskan kontra Premier League – ja, ni förstår.

Spelen på Arsenal är därför lockande, men vi vill, som alltid här på Superspelen, höja nivån, svårighetsgraden och oddset.

Då blir det lite av en specialmarknad i fokus – matchens första målskytt. Tanken: Henrikh Mkhitaryan, som kom till klubben från Manchester United häromveckan och ännu inte har spräckt sin målnolla i Arsenaltröjan.

Men klass finns det i armeniern – en spelare som kan bryta mönster och är en erkänt stark målskytt. Eftersom varken Alexandre Lacazette eller Pierre-Emerick Aubameyang kan medverka för Arsenal, måste andra kliva fram. Varför inte just Henrikh Mkhitaryan?

Med ett ÖFK som försvarar lågt kan hans kvalitéer bli avgörande; med sina snabba fötter, förmåga att bryta mönster och näsa för målet.

Första målskytt: Henrikh Mkhitaryan spelas till 7,00 x insatsen hos Unibet. Pengarna tillbaka om han inte startar matchen.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 15/2

Speltips: Första målskytt: Henrikh Mkhitaryan

Odds: 7,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier