24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Östersund – Athletic Bilbao 19 oktober

En målskytt synas med glädje – ett drömodds! – när Östersund fortsätter deras jakt på Europa League-slutspelet. Motståndet? Den spanska jätten, Athletic Bilbao. En tuff match, men absolut inte omöjlig.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Galatasaray, Fola Esch och PAOK – utskickade ur kvalet. Premiärvinst över Zorya, ny trea mot Hertha Berlin. När – om – ska det ta stopp för Östersund? I och med detta är slutspelet extremt nära – en vinst, och det är nästan klart.

Lek med den tanken; att det blir tre vinster av tre möjliga – i ett Europa League-gruppspel! För Östersund!

Det är också med en fantastisk prestation som Östersund kommer hit; Örebro SK krossades med 3-0. Dock var det med en helt annan startelva, en b-betonad sådan, kontra den som kommer presenteras nu.

Athletic Bilbao är en av de större klubbarna, och bland de bättre de senaste åren i Spanien. Alltid uppe och nosar på Europaplatserna, även om de nu bara är elva i tabellen och ser allt annat än bra ut. Europa League är inte annorlunda; kryss mot Hertha Berlin först, helt acceptabelt, och sedan förlust när Zorya besökte dem.

Men upp var det sist – en 1-0-vinst över Sevilla. Stärker dem med all säkerhet inför matchen. Räcker det till att kraftansamla för tre pinnar?

Matchbild som passar Ghoddos?

Saman Ghoddos. Det är spelaren som vi fokuserar närmare på – en pjäs som betytt mycket för Östersund under spelåret i allmänhet och kanske Europa League i synnerhet. Fyra baljor på sju matcher, varav sex från start.

Matchbilden kan komma att påverka en spelare som honom positivt, en svårfångad och ytterst vass anfallare. Med ytor att operera på när Athletic Bilbao, som ska vara spelförande, tappar boll kan han åstadkomma mycket.

Och dessa bolltapp kan det bli en del av. Att spela på plast är en rejäl omställning för Athletic Bilbao – en faktor som påverkar mer än man kan tro.

4,50 x såsen för Ghoddos som målskytt? Det är nästan för bra för att vara sant… Det oddset är bara att investera i.

Insatsen tillbaka om han inte skulle starta matchen, om spelet synas hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, torsdag 19/10

Speltips: Saman Ghoddos målskytt ”anytime”

Odds: 4,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier