28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Östersund – Hertha Berlin 28 september

Östersund tar emot Hertha Berlin på Jämtkraft Arena. Den kunde man inte se komma inför spelåret, va? Från supermatchen testar vi ett specialspel värt det massiva oddset om 8,50.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

När ska det ta slut? Inte ännu, verkar spelarna mena. Östersund har skapat historia i Europa League, där de nått efter att ha skickat ut Galatasaray, Fola Esch och PAOK. De först- och sistnämnda – storskrällar. Addera på det bortavinsten i premiärmatchen mot Zorya, från Ukraina.

En sak är säker; Östersund har visat att de inte är att skämta om. Kan de till och med nå slutspelet? Det vore en storskräll i och med att klubbar som Hertha Berlin och Athletic Bilbao står för motstånden. Lag med stora världsnamn i.

Hertha Berlin landade på en fin sjätteplats i fjolårets Bundesliga och får därför äran till det här äventyret i Europa, vilket det inte blivit mycket av på senare år. Laget spelade i alla fall oavgjort, mållöst, hemma mot Athletic Bilbao i premiären. Kanske önskvärt med en trea, men absolut inte oacceptabelt med kryss.

Aldrig spelat på konstgräs

Lite skoj statistik att beakta inför matchen är att Hertha Berlin aldrig i klubbens historia spelat en tävlingsmatch på konstgräs – något som betyder enorm fördel för Östersund, som är erkänt solida på Jämtkraft Arena. Fråga bara Galatasaray och PAOK…

Känslan är faktiskt att Östersund kan leda, alternativt hålla oavgjort, närmare slutet i matchen och en som kan bli aktuell för inhopp då – även om situationen ser annorlunda ut, förvisso – är Jamie Hopcutt. Sannolikt inleder han på bänken i och med att hela matchen mot Kalmar FF spelades senast. Den som vill kan ha is i magen här och invänta startelvor.

Hopcutt är en sådan typ av spelare som är extremt tacksam att ha när det vankas omställningsfotboll; med sin snabbhet, sitt smarta djupledslöpande och förmåga att hitta nätet. En helgjuten fotbollsspelare på det viset. Gubben i lådan här?

Inhopp – och sista målskytt? Det spelas till massiva 8,50 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 28/9

Speltips: Jamie Hopcutt sista målskytt

Odds: 8,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier