24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Östersund – Zorya 23 november

En favorit i repris. Vi testar ett speltips som har investerats i förut – och det handlar om matchens sista målskytt mellan Östersund och Zorya när svenskarna kan bli klara för Europa League-slutspel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Galatasaray, Fola Esch och PAOK har skickats ut i kvalet. Därefter vinster över just Zorya, Hertha Berlin, oavgjort mot Athletic Bilbao samt en förlust mot desamma. Där kan man snacka om en resa utöver det vanliga. Östersund har verkligen tagit fotbollsvärlden med storm.

Och nu kan de alltså bli klara för slutspelet, svenskarna. Vem kunde trott det, så tuffa hinder de mött på? För att bli helt klara, oberoende av resultatet i den parallella matchen, krävs en seger. Om Hertha Berlin och Athletic Bilbao spelar oavgjort, räcker krysset.

Zorya är grupptvåa, vilket i sig också är en smärre skräll. Ukrainarna har inte rosat marknaden fullt ut i hemma i Ukraina, men efter premiärförlusten mot Östersund, 0-2 hemma, har det bara pekat uppåt. Ett kompetent fotbollslag, helt enkelt. Annat kan inte påstås.

Med andra ord är det en hård nöt för Östersund att knäcka, fastän de är presenterade som klara favoriter…

En inhoppare med fart under fötterna

Gillar trots allt Östersunds chanser i matchen. De har visat klassen i Europaspelet, samt i Allsvenskan, och hanterar alla typer av matchbilder väl; när de behöver föra danserna, samt backar hemåt.

Exempelvis kunde vi se i den senaste EL-hemmamatchen mot Athletic Bilbao, vilken slutade 2-2. Spanjorerna rentav spelades ut och det var helt makalöst att trean inte tickade in på kontot. Oflyt kombinerat med ineffektivitet.

En tajt match kan ändå vänta, även om vi tror att Östersund tillslut kommer vinna. Gissningsvis kan vi ha ett resultat som 1-0 närmare slutspurten och då kommer ytor för ÖFK att ställa om på och sätta spiken i kistan dyka upp.

En spelare som sannolikt får hoppa in är då Jamie Hopcutt – en fantastisk spelare att ha när ytor uppstår. Han är vass i djupled och har målskyttet i sig, även om skörden varit lite snålare på sistone.

Jamie Hopcutt spelas som sista målskytt till 6,50 gånger pengarna. Pengarna tillbaka om han inte får spela. LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, torsdag, 23/11

Speltips: Jamie Hopcutt sista målskytt

Odds: 6,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier