28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 4 maj

Pittsburgh Penguins och Washington Capitals drabbar samman i ett nattligt möte borta i NHL-slutspelet. Känslan är att gästerna har goda möjligheter att ta ytterligare en tung seger.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är stora problem i Pittsburgh Penguins inför nattens möte med Washington Capitals i NHL-slutspelet. Tack och lov för Penguins del har laget 2-1 i matcher med sig till det här mötet, som dock Capitals är klara favoriter till att vinna.

Det här bottnar egentligen i två saker.

Dels var Capitals det klart bättre laget i den senaste matchen. Då lyckades laget ta en superviktig 3-2-seger och såg med den till att reducera i matchserien.

Därtill har Penguins stora problem med skador inför det här mötet. Den största stjärnan av alla – Sidney Crosby – har dragit på sig en hjärnskakning och kommer inte till spel. Det är sannerligen ingen fördel.

Spel på handikappmarknaden

Det gör att vi tror på ett energifullt Capitals, som lär göra allt för att trycka ner sitt motstånd direkt. En seger är närmast et måste i det här laget. Vid förlust skulle man ge Penguins chansen att avgöra genom att vinna någon av de tre kvarvarande matcherna.

Det är ju dessutom ett försvagat Penguins, något som ytterligare talar för Capitals.

Vi räknar med en hög energinivå från Capitals och det bör tala för en bortavinst. Handikappspelet är alltid intressant i slutspelsmatcher, med tanke på att det lag som ligger under (om det är uddamålet) närmast alltid tar ut målvakten i slutminuterna.

Washington Capitals -1,5 spelas till 3,50 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 01:30

Speltips: Washington Capitals -1,5

Odds: 3,50

Bolag: Betway

Följ oss på sociala medier