2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Polen U21 – Sverige U21 19 juni

Det drar åt olika håll när Polen och Sverige möter varandra i U21-EM – och vi tycker oss ha identifierat stort spelvärde, i ett objekt till 3,85 gånger pengarna hämtat från målmarknaden.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En missad straffspark i den 81:a minuten skiljde Sverige från tre pinnar istället för en i EM-premiären mot storfavoriten England. Givetvis måste det varit med besvikelse som arenan lämnades, men nu när det fått lägga sig – i prestationen fanns så mycket att hämta att man inte kan vara besvikna.

Och oavgjort mot England, det hade man väl köpt på förhand?

Polen trodde jag stenhårt på i premiären, som värdnation och med varma vindar som blåser för landslagsfotbollen, vilken utvecklats enormt på såväl ungdoms- som seniornivå de senaste åren.

Trots ett 1-0-mål redan efter knappa minuten, förlorade Polen med 1-2 mot ett Slovakien som på pappret tillhör bland de sämre nationerna i mästerskapet.

Minst ett par, tre baljor

Hur starkt är Polen? Det finns, som nämnt, en hel del intressanta namn i truppen – men som de uppträdde i premiären finns all anledning till att känna oro för deras del. Att svika på hemmaplan, det skulle ta hårt.

Efter 1-0-målet verkade spelarna krypa ihop i sina skal och förmådde inte att spela ut på den nivå som förväntas och ska krävas.

Sverige, däremot? De imponerade stort på undertecknad och var till och med snäppet bättre än England över 90 minuter, i min bok. Oflyt att den där straffen inte sattes. Chansen att nå slutspelet är dock fortfarande stor. En vinst här och det ser väldigt, väldigt ljust.

Defensivt tycker jag att Polen kändes tunna och med ett kvalitativt Sverige, fullt av självförtroende, på andra sidan planhalvan – kan proppen åka ur. Skulle inte bli förvånad om vi får se minst ett par, tre mål från deras sida.

Sverige mål i båda halvlekar spelas till 3,85 x såsen hos Bethard. Marknaden håller på att spela ner oddsen till de blågulas favör och det kan därför vara på sin plats att investera i tid.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 19/6

Speltips: Sverige mål i båda halvlekar

Odds: 3,85

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier