30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Portugal – Chile 28 juni

Fyra nationer återstår och finalbiljetterna ska delas ut i Confederations Cup, även kallat för-VM. Från onsdagens batalj mellan Portugal och Chile har vi plockat ut en spelidé till oddset 3,30.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Förberedelserna inför VM snurrar vidare och hälften av de medverkande nationerna har trillat ur och resterande kommit till semifinalerna – alla favorittippade sådana. Portugal, Chile, Tyskland och Mexiko. De två sistnämnda möter varandra under torsdagskvällen.

Turneringen spelas, som säkert bekant, i Ryssland och alltid ett år innan ett världsmästerskap. Mycket handlar om förberedelser, att få detaljerna att sitta och hitta in i tempot som hålls i ett äkta mästerskap.

Portugal blev etta i grupp A, på bättre målskillnad än Mexiko, efter kryss mot just dem samt vinster över Ryssland och Nya Zeeland. Det finns mer att önska av spelet absolut, men nivån har ändå varit fullt acceptabel.

Och Chile kom alltså tvåa i turneringens andra grupp. De var lite illa ute och höll på att sjabbla till det mot Australien i den sista matchen, men löste 1-1 och därför semifinalplatsen. Man spelade även oavgjort mot Tyskland samt vann över Kamerun.

Kryss?

Här har vi tittat närmare på 1X2-marknaden och finner tycke i en 3,30-oddsare.

Hur vi tänker? Att det här kommer bli en tajt match, möjligen inte tillknäppt – men jämn. Länderna är svåra att skilja åt och det är således krysset vi är inne på.

Chile är alltid svåra att handskas med och vi bör inte överdriva vikten av krysset mot Australien. Det var en tuff match att kliva in i då krysset med all säkerhet skulle leda just hit, till semifinalen. Annars, oavgjort mot Tyskland. Det visar på styrka och den nivå som Chile kan nå upp i.

Gällande Portugal kan de vara lite starkare spelare för spelare – Cristiano Ronaldo tungan på vågen? – men de sprudlar sällan speciellt mycket när nivån höjs på motståndet. Tycker att det stundtals känts lite halvdant från deras sida, resultaten till trots.

1-1/2-2?

Oavgjort, det raka krysset, spelas till 3,30x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, onsdag 28/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier