24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Prishtina – IFK Norrköping 6/7

En betydelselös returmatch där ena parten har råd att rotera och till och med förlora. Varför ställer då oddssättarna ut Prishtina som så kraftiga underdogs mot IFK Norrköping? Ett skrällspel testas – till 15,00 x insatsen!  

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

40 minuter in i matchen och 5-0 på tavlan. 90 minuter och dito. Att det var klasskillnad mellan IFK Norrköping och Prishtina på Östgötaporten är en underdrift. Kosovanerna var helt chanslösa från start till slut.

Lite förvånande var det kanske att siffrorna sköt så högt i höjden. Samtidigt var och är det alltjämt svårt att bedöma Prishtinas kvalitéer, så lite erfarenhet från Europaspel de har. Så sent som i mitten av 2016, lite mer än ett år sedan, blev Kosovo en del av Uefa och FIFA. Därmed är de att betrakta som ett blåbär.

Hur som helst så kommer IFK till spel med en blytung förlust mot Örebro i bagaget, 2-4 i baken på Behrn Arena. Lennart Johanssons pokal är därmed ännu längre borta och Malmö FF har en utmärkt möjlighet att på allvar rycka ifrån i toppen.

Hedern ska behållas

Det står 5-0 till IFK här inför returen och det finns inte på världskartan att ett flera klasser sämre Prishtina skulle kunna vända på detta – men chans att vinna dessa 90 minuter? Absolut. Det är klart mer sannolikt än vad de 15,00 x insatsen som dukas ut vill indikera.

Eftersom Norrköping väntar en tuff match mot Elfsborg i Allsvenskan bara dagarna efter denna fajt, så kan vi räkna med stor rotation – och jag tror att man tar rätt enkelt på uppgiften. Matchen ska bara spelas av.

Detta medan Prishtina har mer att försvara – deras heder. Som nya ute i Europa och representant för Kosovo vill de förstås visa vad de kan åstadkomma inför hemmapubliken. Dessutom har deras inhemska serie uppehåll, vilket betyder att man inte behöver spara på truppens fysiska kapital.

Polletterna kastas in på den raka ettan till massiva 15,00 gånger pengarna. Tack och bock för det oddset, LeoVegas!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 6/7

Speltips: Prishtina vinner, rak etta

Odds: 15,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier