30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: PSG – Bayern München 27 september

Onsdagens höjdare? Paris Saint-Germain mot Bayern München i Champions League-gruppspelet. Superspelen dukar ut ett mycket intressant speltips inför matchen, vilket ska fyrdubbla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det här är vad Champions League handlar om – dessa matcher, där flera av världens bästa fotbollsspelare ställs mot varandra.

Bara för att nämna en mindre handfull spelare från respektive medverkande. PSG; Edison Cavani, Kylian Mbappé och Neymar. Bayern München; Robert Lewandowski, Thomas Müller och Arturo Vidal. Går att nämna klart fler, samma eller liknande klass som dessa. Men som namnen avslöjar – det är offensivt som båda parter sticker ut, inte minst Paris Saint-Germain.

Med all säkerhet är det just PSG och Bayern som får slåss om förstaplatsen i gruppspelet, för att få en så pass enkel lott som möjligt i slutspelets första runda. Anderlecht och Celtic, som står för sällskapet, håller inte i närheten av samma standard.

Bayern München vann deras premiär mot Anderlecht med 3-0 – med en man mer på planen i nästan 80 minuter. PSG snurrade i sin tur upp Celtic totalt och vann med 5-0. De siffrorna talar sitt tydliga språk.

Dessvärre, för Bayern Münchens räkning, missar skadade Manuel Neuer – världens bästa keeper? – matchen.

Krysset är ett tänkbart utfall

Som storfavoriter fick båda lagen endast oavgjort mot klart sämre motstånd i helgens seriematcher, vilket kan förklaras i att fokus redan då var riktat på den här supermatchen. Dessförinnan har de visat upp fin form.

PSG är ett världsprojekt och deras status ute i Europa kommer bli allt starkare, men mycket är nytt och det kan ta tid. De stora, svåra proven har de ännu inte haft. Nu dras dessutom klubben med interna konflikter – huvudkaraktärer; Neymar och Cavani – och detta kan störa dem.

Och Bayern München har varit på världsklassnivå sedan en bra tid tillbaka. De har ett fantastiskt spelarmaterial och Robert Lewandowski levererar i tid och otid. Smaka bara på dessa siffror; sju mål på sex seriematcher. Även i CL-premiären hittade han nätmaskorna.

Att Bayern, på förhand, skulle vara nöjda med ett kryss är tveklöst, eftersom det skulle betyda fördel i kampen om förstaplatsen, och vi ser en stor chans att det är där vi landar efter 90 spelade minuter på Parc des Princes.

Krysset spelas till fyrdubbla insatsen hos Betfair. Observera att spelas plockas i deras sportbook och inte oddsbörsen. Vi rekommenderar starkt att öppna ett konto hos dem!

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 27/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,00

Bolag: Betfair (sportbook)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier