2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: PSG – Bayern München 5 december

Champions League-vecka på menyn! Bayern München tar emot Paris Saint-Germain på Allianz Arena i hopp om att mirakulöst ta över förstaplatsen från motståndarna i Champions League-gruppspelet. Det har vi svårt att se hända.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det står klart att både PSG och Bayern München kommer nå slutspelet, precis som väntat. De har varit fullt dominanta mot Celtic och Anderlecht. Uppenbart att skiljelinjerna ökar i Europa, mellan den absoluta toppen och resten.

Nu är det förstaplatsen som står på spel, alltså. Paris Saint-Germain har inför matchen denna i ett järngrepp. Eftersom de är tre pinnar före tyskarna efter att ha vunnit det omvända mötet klart, måste Bayern hämta in de siffrorna i den inbördes målskillnaden. 3-0 eller större siffror. Glömmas bort ska inte heller att bortamålen är av en betydande roll.

Annars är det två klubbar som toppar respektive inhemska serier – också klart. Tysklands klart bästa klubb mot Frankrikes dito.

Att nämnas är att PSG senast åkte på deras första förlust sedan i höst, mot ”slagpåsen” Strasbourg, 1-2 på bortaplan. Det roterades lite smått i startelvan, även om de hade ställde ut så pass stor kvalitet att det borde ha blivit en bekväm trea. Hur stor det till med formen?

HT/FT-spel

Liten oro kanske man kan känna efter den där förlusten, PSG.

Men ska fransoserna vara underdogs borta mot Bayern München, som oddssättarna vill få det till? Det köper i alla fall inte jag. Verkligen inte.

Med det här miljardbygget är Paris Saint-Germain en del av den absoluta världstoppen och ska ses som en klar titelaspirant i Champions League. Detta medan känslan är att Bayern München tagit ett par kliv bakåt i utvecklingen.

Det absolut bästa exemplet på detta är tveklöst PSG:s 3-0-vinst i det omvända mötet. Var ren och skär klasskillnad och även om de inte får det lika enkelt här, är tvåan nära till hands.

Eftersom Bayern därtill har flera mål att hämta in, måste de framåt direkt. Risken att det slår fel; att bortalaget får in matchens första balja tidigt, för att tyskarna sedermera tappar andan?

Blir därför förtjust i HT/FT-spelet 2/2 till 4,40 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 5/12

Speltips: 2/2 (HT/FT)

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier