23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: PSG – Real Madrid 6 mars

När oddsen är så pass extremt skeva – varför inte höja upp svårighetsgraden rejält? Exakt så tänker vi när det vankas slutspelsretur i Champions League mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid. Speltipset betalar så mycket som 6,00 x insatsen och det hämtas från en specialmarknad.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ladda upp batterierna där i TV-soffan – här blir det att åka av! 20:45 är tiden, soffan platsen och TV-kanalen Viasat Premium. Detta får ni helt enkelt inte missa. Och passande nog har vi ett speltips som sätter rejäl krydda på matchen, som i övrigt redan väntas bli en fantastiskt spännande historia.

Världens kanske mest namnstarka offensiver ska drabba samman, men står ett stort avbräck i centrum – på PSG:s Neymar. Han har dessvärre åkt på en värre skada och förutom att den här matchen missas, är sommarens världsmästerskap i Ryssland i viss fara.

Real Madrid är nu klara favoriter till att lösa kvartsfinalplatsen i turneringen. De har varit fantastiska i Champions League de senaste åren, vunnit tre av de fyra senaste upplagorna, och leder med 3-1 från hemmamötet i Madrid. Detta efter två sena baljor.

Dessutom är Champions League numera det enda sättet att rädda ett annars misslyckat spelår, där titeln i Primera División är helt utom räckhåll – nu som trea och med 15 pinnar upp till serieledande Barcelona.

PSG har, precis som väntat, lekstuga i Ligue 1 – men annat än ett fiasko kan säsongen inte betraktas som om de åker ur Champions League redan nu. Det var ju just detta de rustat upp för.

Leder i halvtid – vinner efter fulltid

Vårt speltips betalar alltså 6,00 gånger pengarna – och det hämtas från halvtid/fulltid-marknaden.

PSG saknar alltså Neymar och det är ett brutalt avbräck. Utan honom förlorar de deras främsta hot och nyckel och när två mål är att hämta in blir situationen ännu värre. Här på Superspelen har vi mycket svårt att se dem lösa detta.

Och det kan öppna för Real Madrid att sätta spiken i kistan – när PSG, från start, måste uppåt i positionerna från start. En formstark spelare som Cristiano Ronaldo lär älska den typ av matchbild som kan utvecklas fram.

Allt från plushandikapp till målöverspel på Real Madrid skulle kunna sitta på sin plats, men vi ser chansen att tälja stort på annat håll…

Real Madrid att leda i halvtid och vinna efter fulltid 2/2 (HT/FT) är ett suveränt klipp till 6,00x och det oddset dukas ut av LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 6/3

Speltips: 2/2 (halvtid/fulltid)

Odds: 6,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier