2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Reading – Cardiff City 11 december

Höga höjder och djupa dalar har varit synonymt för Reading under säsongen. Av denna anledning lockar ett speltips som ska trippla investeringen inför deras hemmamatch mot Cardiff City på Madejski Stadium.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Resan mot Premier League fortsätter för Cardiff, tvåa i tabellen och nu med en toppchans att på allvar ta kliv. Eftersom det här är en hängmatch, skulle de vid bästa möjliga scenario – alltså vinst – skapa ett avstånd om sex pinnar ner till playoffområdet och minsta ditot till ynka två mot ettan Wolverhampton.

Det är bara att höja på hatten för Cardiff, för den nivå de presterar på. Till matchen kommer de stärkta med fyra raka vinster. Målskillnaden i dessa är på 8-1 och man kan, utan att överdriva, slå fast att nästan allt klaffar perfekt för närvarande.

Mindre positivt är det runt Reading, som får ses som en av Championships större besvikelser hittills. De är nere på den undre tabellhalvan, som en klubb med ambitioner för uppflyttning. Ska fallet kunna bli så är det på tiden att de vänder på skutan. En trea här skulle exempelvis betyda att de minskar deras avstånd till topp sex till åtta pinnar.

Kört är det alltså inte för Reading – ännu…

Visat klassen – vinner till trippla insatsen

När väl Reading hittar stilen, då ser de ut som en aspirant på topp-platserna. Tvärtom är det när de är som sämst. Höga höjder och djupa dalar, var det, ja.

De senaste matcherna har vi fått se vad Reading kan prestera. 3-0 mot Barnsley följdes upp av en 3-1-vinst över Sunderland borta senast. Finfina, prestationer och nu är antalet matcher utan förlust uppe i fyra på raken.

Resan uppåt i tabellen, den tror jag är oundviklig. Reading är bättre än tabellen vill antyda. Så enkelt är det.

Nu är motståndet bland det tuffaste laget, ska nämnas. Men på hemmaplan ska Reading ses med stor chans mot Cardiff, i en serie där alla kan vinna över alla. Känslan har också varit att en reaktion, om än liten, väntar för bortalagets del…

Ettan betalar trippla insatsen och det är alldeles för bra för att inte testa.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 11/12

Speltips: Reading vinner, rak etta

Odds: 3,00

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier