30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Real Madrid – Atlético Madrid 15 augusti

Den första europeiska titeln det här spelåret ska delas ut – Supercupen är här! Det står mellan Real Madrid och Atlético Madrid, som möter varandra i Estland, och från matchen investerar vi i ett målskyttespel till en bra bit över trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är ni redo? Ännu en titel ska delas ut! Nu i Europa.

Real Madrid har faktiskt vunnit Supercupen de två senaste åren, som en konsekvens av deras utomordentliga resultat i Champions League, och är även här att betrakta som favoriter. Oddssättarna menar knappa sådana. Vi eventuellt lite större sådana.

Men det är inte på resultatmarknaderna som vi hittar det stora värdet, skrällvärdet. Spel med uppskruvade odds, helt enkelt.

Stora diskussionsämnet i Real Madrid har varit hur man går vidare efter försäljningen av världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo. Att hitta rätt framöver skulle eventuellt kunna ta lite tid. Och dessutom har jakten på en ersättare ännu inte burit frukt. Där kommer den nya tränaren, Lopetegui, ha stora krav.

Tills vidare blir det Karim Benzema och Gareth Bale, som anfallsalternativ, som främst ska föra Real framåt.

Testas som målskytt

Atlético Madrid har satsat inför året; plockat in flera stora namn och hoppas med det kunna utmana Real Madrid och Barcelona, som varit dominanterna de senaste åren, på en större front. Chansen finns där, men känslan är att de skulle behöva växla upp ännu en nivå för att nå dit.

På spetspositionen kommer med största sannolikhet Karim Benzema ta plats för Real Madrid i matchen och vi vet om att det är en spelare med näsa för målet. Fjolåret må ha varit lite av en besvikelse, men nu kommer han få axla ett större ansvar i och med att Ronaldo lämnat. Kan bli positivt för hans del.

Med tanke på det, är det lite förvånande vilka siffror vi får uppdukade för målen till hans favör.

Räkna in i det hela att Real Madrid, med all rätt, är favoriter och att denna typ av matcher ofta kan bli lite mer öppna än ordinarie serielunksfajter. Eventuellt mer avslappnat.

Benzema som målskytt ”anytime” plockas till 3,30 x såsen hos LeoVegas. Cashen tillbaka om han inte startar matchen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 15/8

Speltips: Benzema målskytt ”anytime”

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier