30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Real Madrid – Atletico Madrid 2 maj

Det är ett riktigt pangmöte på schemat och vi vill inte vara sämre än att vi skrapar fram ett spel som är värt en liten tv-slant. Real Madrid tar sig an Atletico Madrid och vårt spel betalar hela 8,25 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Madridderby deluxe står på schemat den här tisdagen. Det är vitklädda Real Madrid – denna elegant i världsfotbollen – mot uppstickaren och antagonisten Atletico Madrid.

Det här har alla förutsättningar att bli en riktig klassiker och på förhand kan det gå lite hur som helst, även fall Real Madrid så klart gäller som klara favoriter till att ta sig vidare.

Här finns också ett odds som blivit lite skevt i förhållande till chansen att spelet faktiskt sitter. Det tänker vi utnyttja utan att blinka.

En engelsk domarnivå väntar

Känslan är att båda lagen smäller på ordentligt här och risken är stor att vi får en hel del varningar. Med tanke på matchens dignitet och den rivalitet som redan finns mellan lagen bör domaren få en hel del att stå i.

Det är dock Martin Atkinson, den duktiga engelska domaren, som håller i pipan den här kvällen. Det lär tala för en engelsk domarnivå i den bemärkelsen att korten kanske stannar i fickan lite mer än vanligt. Det i sig talar för att det blir ganska jämnt i antalet varningar till lagen.

Hos William Hill hittar vi spelet båda lagen få lika många varningar till smått otroliga 8,25 gånger pengarna. Där kan vi prata ett odds som blivit på tok för högt och som är värd en liten tv-peng för den som vill ha något levande på matchen. Märk väl att det såklart är ett stort mått av lotteri inblandat, men 8,25 i förhållande till vinstmöjligheterna är mycket högt. Det tackar vi för.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 2/5

Speltips: Båda lagen lika många kort

Odds: 8,25

Bolag: William Hill

Följ oss på sociala medier