30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Real Madrid – Barcelona 16 augusti

Nästan allt talar för att Real Madrid kommer plocka hem den spanska Supercupen – och till returen mot ärkerivalen Barcelona, i det möte som kallas El Clásico, tipsar vi om ett spel värt 3,80 gånger såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två stycken El Clásicos och en titel på spel – en trevligare start på den spanska fotbollssäsongen kunde vi väl knappast bjudas på?

Mötet på Camp Nou slutade i en 3-1-vinst för Real Madrid och därför pekar nästan allt för att de ska spela hem den här titeln och med det få de bästa möjliga beskeden till seriestarten som väntar under söndagen, Deportivo La Coruna borta. Barcelona ställs mot Real Betis på Camp Nou.

Det var hur som helst en svängig batalj som vi bjöds på senast. Den innehöll – självmål, fyra mål i andra halvlek och ett rött kort. Ja, det brukar verkligen blixtra till och bli någonting alldeles extra när Barcelona och Real Madrid ställs mot varandra.

Till returen är Cristiano Ronaldo avstängd. Han blev inbytt i matchen, målskytt och fick två ostskivor och utvisades således. Dessutom har han tilldelats en förlängd avstängning om fem matcher för sin reaktion på utvisningen.

Leder i halvtid – vinner efter fulltid

I den här enskilda matchen presenteras Real Madrid inte som mer än knappa favoriter – och det kan man ju undra varför? Samtidigt borde risken för ett betydande oddsdropp vara stor, varpå vi uppmanar er läsare att klippa till så fort som möjligt.

Barcelona måste alltså – framåt, framåt och framåt här! 1-3 ska hämtas in i vad som är närmast en omöjlig uppgift. Real Madrid är, som bekant, urstarka på att ställa om och känns även det här spelåret som den bättre parten av dessa två.

Och ett eller två mål från Real Madrid skulle kunna döda spänningen fullständigt och eftersom Barcelonas desperata jakt måste påbörjas omgående – tar man ledningen redan i halvtid?

Spelet blir alltså 1/1 (HT/FT) – att Real Madrid leder i halvtid och vinner efter fulltid – till massiva 3,80 x insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 23:00, onsdag 16/8

Speltips: 1/1 (HT/FT)

Odds: 3,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier