23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Real Madrid – Manchester United 8 augusti

Att fyrdubbla insatsen. Det är vad vi ska försöka med när årets första europeiska titel hittas i potten. De medverkande är Real Madrid och Manchester United, i en match där vi ser spanjorernas favoritskap som i fara.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är vinnaren i förra årets Champions League mot ditot i Europa League. Faktum är att – vilket faktiskt är anmärkningsvärt – de tre senaste årens finalister i den europeiska Supercupen alla varit helspanska. Sex av sex stycken! En trend som nu Manchester United bryter med deras medverkan.

Lite kortfattat om klubbarna, då? Av resultaten att tyda är det tveklöst att Real Madrid varit de senaste årens bästa lag i världen; vunnit Champions League två upplagor efter varandra och vid tre av de fyra senaste åren. Stora delar av truppen är intakt och de viktigaste pjäserna kvar, vilket innebär fortsatt höga förväntningar och krav.

Manchester United är istället på en resa tillbaka till finrummet, vilken nu är i dess startfas. Lyckas de bli en stormakt på nytt? Ledningen har åtminstone visat att de menar allvar med detta försök. Det är bara att titta på ett par av de namn som hämtats in; Romelu Lukaku och Victor Nilsson Lindelöf. Det kan inte snackas bort hur som helst…

United kan skrälla

En titel, ja. Men hur seriöst tas den här uppgiften? Inte överdrivet mycket mer än en klassisk vänskapsmatch. Genrep är snarare det rätta ordet.

Och detta tycker vi öppnar lite för en skräll…

Real Madrid har inte kommit upp i den nivå som de kan i de matcher som spelats inför det stundande spelåret. Det är till och med så att ingendera av de fyra som spelats slutat upp i en vinst, utan två oavgjorda och två förluster. Tyder detta på problem? Det kanske vore att ta i, men vi får anta att formen inte är hundra.

Nu må Manchester United ha fått en del svaga delar i spelet synade under försäsongen likväl, men de har vunnit matcher nästan som på löpande band – vilket borde stärka dem. Känslan är att de har lite mer att bevisa än motståndarna och att uppgiften därför kanske tas lite mer seriöst.

Gillar ”De röda djävlarnas” chanser till att plocka hem denna titel och den raka tvåan spelas till 4,00 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 8/8

Speltips: Manchester United vinner, rak tvåa

Odds: 4,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier