30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Real Madrid – PSG 14 februari

Är ni redo? Real Madrid mot Paris Saint-Germain – vilken match! Vi på Superspelen förväntar oss en uppvisning i världsklass och bjuder er läsare på en 11,25-oddsare till speltips inför matchen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det finns stora matcher och så finns det sådana som denna. Världsstjärnor på varenda position, två offensiver av fantastisk klass. Real Madrid mot Paris Saint-Germain! Är ni ute efter underhållning? Då är ni rätt ute!

Matchen har avspark klassisk Champions League-tid, 20:45, och den visas på Viasat Premium samt Viaplay. Även Porto och Liverpool spelar parallellt, men det här är bra mycket mer att se fram emot.

Som CL-mästare, och La Liga-dito för den delen, tar Real Madrid klivet in i slutspelet – men också med stora problem. De har inte förmått att motsvara i närheten av förväntningarna på dem från inför spelåret; är fyra i Primera División och har åkt ur den inhemska cupen, Copa del Rey. Räkna med stor revanschlusta här!

PSG spenderade rena rekordsummorna under transferfönstret inför säsongen, där båda miljardspelarna Neymar och Kylian Mbappé värvades in. Tillsammans med Edison Cavani skapar de världens kanske namnstarkaste topptrio, men det har också funnits vissa interna konflikter som stört – även om det, ännu, inte avspeglat resultaten. Det hela seglade upp i samband med straffsituationerna, där det handlade om Cavani mot Neymar.

Skoj resultatspel

Offensiverna är i det stora strålkastarljuset inför matchen. Där är båda, på pappret, kanske starkast i världen. Framförallt Real Madrid har dock problem defensivt och mot en så pass kvalitativ motståndare kan det betyda problem.

I egenskap av hemmalag ska Real Madrid vara den något mer påtryckande parten, i jakten på ett fördelsresultat inför returen i Paris. Men det är såklart lättare sagt än gjort…

Med tanke på spanjorernas problem presenteras PSG som favoriter i dubbelmötet och Real Madrid bara som knappa sådana i denna enskilda match. Rättvisande? Undertecknad menar det.

Bortaspelarna kommer trivas alldeles utmärkt med de ytor som vi kan räkna med kommer uppstå. Det talar för en matchbild som öppnas upp totalt, med en handfull chanser för respektive part.

Tankarna är med andra ord: jämnt, öppet och målrikt. Det får oss intresserade av ett visst målspel…

Korrekt resultat: 2-2 är värt att testa till hela 11,25 gånger det investerade kapitalet. Oddset ställs ut av Betser, som matchar nya kunders första insättning med 100% extra. En perfekt CL-bonus!

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 14/2

Speltips: Korrekt resultat: 2-2

Odds: 11,25

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier