23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Rochdale – Millwall 6 februari

På The Den i London ställde Rochdale till med stora problem för Millwall – och fick till en retur, med stor mersmak, som nu ska avverkas hemma på Spotland Stadium. Potentiell vinnare denna afton?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Förhoppningsvis har ni inte missat våra senaste speltips på sajten. Två raka har hittat in – till oddsen 3,30 och 6,40. Nu går vi för en tredje högoddsare!

Det var på vippen att Rochdale till och med vann bortamötet mot Millwall, men en kvitteringsbalja från motståndarna i den 90:e minuten innebar istället oavgjort och således detta omspel.

Precis som resultatet antyder, var det en öppen och underhållande batalj som lagen bjöd på i det första mötet – 2-2. Svängde rejält och lagen bytte perioder av att styra, ställa och skapa målchanser.

Annars? Då är det inte lika muntert i Rochdale, som hittas på en av nedflyttningsplatserna i League One. Situationen är hårt pressad, utan att det absolut inte är kört, vilket skulle kunna tala emot ett vidare cupäventyr. Den klassiska motivationsfaktorn, vilken inte kan bortses från i framförallt inhemska cupspel.

Millwall återfinner vi i mittenskiktet av Championship, utan större risk att trilla ur serien och mer eller mindre noll chans på att flyttas upp. Ett klassiskt mellanår, med andra ord. God är formen för närvarande, med sex förlustfria matcher – två vinster och fyra oavgjorda. Generellt har det dock jargongen varit: starka hemmaresultat, sämre bortaditon.

Goda förutsättningar för en skräll

En division skiljer dem åt och man kan tycka att motivationsfaktorn skulle kunna tala emot en skräll här, när Millwall är fast i mittenskiktet av Championship och Rochdale slåss för förnyat kontrakt i League One.

Men det finns en hel del annat att ta hänsyn till likväl. Startelvorna lär likna de som presenterades i mötet på The Den – och sålunda förutsättningarna i stora mått. Den matchen slutade, som nämnt, oavgjort, 2-2, och då var Rochdale helt med i svängarna. På målsnöret att de också vann matchen och avancerade vidare från denna cuprunda.

Då kan man tycka att de borde ha förhållandevis bra chanser på hemmaplan, mot ett Milwall som inte är i närheten av lika stabila borta som hemma.

Favoriter köper undertecknad Millwall som, men knappast så stora som oddssättarna vill få det till.

Därför spelar vi den raka ettan till 3,40x hos Betser. Det är i klar överkant och vi håller tummarna för vidare lycka här på Superspelen.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 6/2

Speltips: Rochdale vinner, rak etta

Odds: 3,40

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier