24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Roma – Atalanta 6 januari

Ett iskallt AS Roma mot ett desto formstarkare Atalanta. Är det inte lite som bäddat för en skräll här? Till de siffrorna som dukas ut av spelbolagen och dess oddssättare – utan minsta tvekan!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En vinst på fem matcher och komna från ett hemmakryss mot Sassuolo. Man kan enkelt påstå att allt inte står rätt till i Roma för närvarande och risken är att de tappar ännu större mark i toppen. Femman Lazio är exempelvis bara två pinnar bakom och de är ett stort hot i kampen om CL-platserna.

Kan tre mycket tunga poäng spelas in här? Det skulle verkligen sitta på sin plats för Roma, i den situation de är i.

Atalanta har bättre medvind. De stod för en skalp värd namnet i veckans cupmatch mot Napoli, där de vann med två mål mot ett – på Stadio San Paolo. Därmed är de mycket nära nästa runda och även innan dess har man skördat mark i Serie A, bortsett från i den oväntade 1-2-torsken mot Cagliari. Men plumparna kommer, så enkelt är det.

Superspel – till 3,80 gånger såsen!

För att sätta lite statistik på det hela: Atalanta har vunnit 7/10 av deras senaste matcher och bara förlorat en av dessa. Tokform, med andra ord! Och av dessa är det ett par matcher av den tuffare varianten som vunnits; borta mot både Napoli och AC Milan.

Så, varför skulle inte Atalanta kunna vinna här? Deras form kombinerat med att Roma är helt under isen…

Roma har alltså bara vunnit en av de fem senaste matcherna och det stora problemet har varit att få fart på det offensiva maskineriet, som annars är så kraftfullt. Under den där raden av matcher har det inte blivit fler än ett mål framåt vid ett enda tillfälle, vilket är anmärkningsvärt dåligt för ett lag som Roma.

Den som vill köra safe kan köra diverse plusspel på Atalanta. Vi slår på stort och spelar dem med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort – till 3,80 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 6/1

Speltips: Atalanta +0 mål (asian handicap)

Odds: 3,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier