20/11 2018 Speltips Sverige Ryssland

Speltips och odds: Ryssland – Tyskland 25 juli

Höga odds och skrällar är vad vi på Superspelen lever för och härnäst höjer vi nivån rejält – med en 152,25-oddsare! Spelet hämtas från matchen mellan Ryssland och Tyskland i dam-EM.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp B:s stora, stora favoriter i just Tyskland och Sverige riskerar faktiskt båda att missa slutspelet i sommarens europeiska mästerskap – och hotet heter, mot alla möjliga odds; Ryssland.

Detta efter att Ryssland oväntat vann deras premiär mot Italien och därefter föll mot Sverige. Med det har de spelat in tre pinnar mot nämnda Sveriges och Tysklands fyra – men chansen är alltjämt försvinnande liten att de plockar en av de två slutspelsbiljetterna.

Men såvida chansen finns där, kommer ryskorna kämpa ända in i kaklet. Tänk vilken grej om de inte bara nådde kvartsfinalerna, utan även skickade ut Tyskland, som är mästerskapets stora favorit.

Sinnessjukt odds

Det ska extremt mycket till för Ryssland att sätta stopp för Tyskland i denna match och därmed hela mästerskapet – men så mycket som Bethard vill få det till? Inte en chans i världen.

Om jag varit oddssättare hade jag plitat ner den raka ettan på siffror runt 40,00 x insatsen, där de flesta bookies också är, och här sticker Bethard ut hakan med sinnessjuka 152,25 gånger degen – ett utstick som mer eller mindre tvingar oss till att syna skrälloddset.

Ryssland har ändå kämpat på bra i deras matcher. 0-2 mot Sverige är inte fy skam och 2-1-vinsten över Italien imponerade.

Nu har Tyskland haft problem också. Anfallsspelet hackade i såväl 0-0-matchen mot Sverige samt den knappa 2-1-segern över Italien. Straffas man för det här?

Alltså spelas den raka ettan till det massiva oddset, 152,25.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 25/7

Speltips: Ryssland vinner, rak etta

Odds: 152,25

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier