24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Saint-Ètienne – Monaco 15 december

Fredagsfotboll från Frankrike – och vi har hittat ett spel som faller oss väl i smaken! Det handlar om Saint-Ètienne mot AS Monaco på Stade Louis II, varifrån en 3,60-oddsare synas med största belåtenhet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nio matcher utan vinst. Det har Saint-Ètienne radat upp, varav merparten av matcherna också förlorats samt varit i seriespelet. Spelåret har inte direkt varit det som väntades för Saint-Ètienne och risken att på allvar bli en del av bottenstriden finns där. Eller ja, de är redan i den situationen med blott två pinnar ner till kvalplatsen och Lille.

Men visst ska väl Ètienne kunna lösa den här situationen? Spelare för spelare är de långtifrån att betrakta som ett bottenlag i Ligue 1-mått mätt. Snarare som för mitten, kanske till och med övre halvan.

Att uppmärksamma inför matchen är att Ètienne har Lacroiz och Dabo avstängda, tillsammans med en del andra spelare out till följd av skador.

Monaco är mästare i Frankrike, men som Paris Saint-Germain storhandlade inför året – plockade bland andra just Monacos supertalang Kylian Mbappé för en och en halv miljard kronor – var det uppenbart att den bedriften inte skulle kunna klaras av på nytt. Uppe i toppen är de emellertid alltjämt, som trea på sämre målskillnad än Lyon. PSG kan inte rås på. Så enkelt är det.

Nio matcher utan vinst – men inte oävna här

Ett Saint-Ètienne ur form – kan de ställa till med bekymmer för Monaco? Vi undrar; varför inte?

På hemmaplan har Ètienne inte varit fullt så usla, faktiskt. Blott två förluster på nio matcher, tre vinster och fyra oavgjorda. Monaco har i sin tur förlorat tre av åtta matcher på resande fot, för att sätta det i relation till varandra.

För närvarande står Monaco med fyra raka bortamatcher, 0-2-2, utan vinst, två i Champions League och två i Ligue 1. De har inte varit alls lika solida som under fjolåret och är inte omöjliga att rå på.

Men som St. Ètienne fortsätter svika – läs: inte förmår att vinna fotbollsmatcher – är inte krysset mest lockande?

3,60 x insatsen får vi för det hos Bethard. Givet spel!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 15/12

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,60

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier