12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Sassuolo – Atalanta 27 januari

8,00 x insatsen! Det betalar vårt speltips inför lördagens Serie A-match mellan Sassuolo och Atalanta, där vi håller bortalaget som favoriter, men också tänker att vägen till tre poäng kan vara lite småkrokig – något som bäddar för ett specialspel!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vi tar oss till Italien, Reggio Emilia och Mapei Stadium. Där går startskottet för en hektisk Serie A-helg – med avspark 18:00. De som vill följa matchen kan se den på Viasat Sport eller Viaplay.

Det är lite upp och ner för båda parter, varpå ökad ovisshet såhär inför matchen.

De två sista matcherna av 2017 var årets kanske bästa sådana för Sassuolo – med en vinst över Inter och oavgjort mot Roma. Det nya året har öppnats sämre: först med en uddamålstorsk mot Genoa och sedermera kryss när Torino kom på besök till Mapei Stadium.

Vartåt ska det leda nu för Sassuolo? Det må osa undre halvan om dem – nu är de på plats nummer 14 – men bottentrion är i alla fall sex pinnar borta. Den absoluta botten ska vara ett par hack bakom även när allt summeras. Eller?

Ännu mer upp och ner är det tveklöst om Atalanta. Givet är dock att de har större kapacitet över det hela. De nosar på Europaplatserna, men har lite att hämta in och de positiva resultaten måste pricka in frekvent framöver – om det ska bli på tal om en sådan.

Vinner – men tätt?

Atalanta – Napoli: 0-1
Roma – Atalanta: 1-2
Napoli – Atalanta: 1-2

Snacka om att Atalanta haft ett mardrömsschema under 2018, men trots detta har de alltså vunnit två av tre matcher. Sist blev det dock, som ni ser, 0-1 mot serieledande Napoli i Serie A. Samma motstånd värjdes undan i Coppa Italia veckorna innan.

God form, det får vi ändå slå fast att Atalanta har. Gillar vad de levererar – i såväl spelet som på resultatfronten. Blodsmak i jakten på Europaplatserna?

Skillnaderna på förhand neutraliseras förstås lite med hemmaplansfördelen för Sassuolo. Vecka in och ut är de inblandade i täta matcher. Inte en enda av de sju senaste har varken vunnits eller förlorats med siffror större än uddamålet.

Fördel Atalanta – men tätt kan det bli. Oavgjort i halvtid, bortavinst efter fulltid?

Specialspelet, alltså X/2 (HT/FT), är värt att testa med en mindre summa till hela 8,00 gånger pengarna hos LeoVegas.

Ett annat tänkbart objekt kan vara att Atalanta vinner med uddamålet, alternativt vinner samt att det blir mål åt båda håll, men vi får bättre känsla för det ovanstående spelet. Den mindre riskvillige kan spela den raka tvåan eller Atalanta med exempelvis -0,25 mål (asian handicap).

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 27/1

Speltips: X/2 (halvtid/fulltid)

Odds: 8,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier