30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Schalke 04 – Wolfsburg 7 februari

Mot fjärde raka högoddsaren! Härnäst: tysk cupfotboll, DFB Pokal, med Schalke 04 mot Wolfsburg i kvartsfinal. Med stort självförtroende är det som vi kliver in på ett spel som bra mycket mer än tripplar det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Oddsen? 6,40, 3,40 och 3,30! Det är alltså vad de tre senaste speltipsen, vilka alla suttit, vi lyft fram betalat. Uppåttrenden hoppas vi fortsätta – och vill förstås att ni är med oss, med blodsmak i munnarna!

Detta blir kvartsfinalens sista match. Lagen har, förutom att de nått hit, haft två vitt skilda säsonger där Wolfsburg fortfarande är indragna i bottenstriden – med fyra pinnar ner till kvalplatsen i Bundesliga, fastän bara fem av 21 matcher förlorats. Detta eftersom hela 12 av dessa slutat oavgjorda, vilket försvårat ett potentiellt lyft i tabellen.

Schalke, i deras tur, slåss om platserna ut i Champions League. De står som tabellfemma, om än med bara pinnen upp till andraplatsen och målskillnad som håller dem borta från det där CL-området.

Det ska nämnas att den tyska toppfotbollen, bortsett från Bayern Münchens dominans, är löjligt jämn. Exempelvis skiljer bara 11 poäng dessa två emellan, vilket är värt att beakta när man gör sin analys inför matchen. Hur stor är skillnaden, egentligen?

12 oavgjorda på 21 matcher

Ja, nu tar vi alltså sikte på fortsatt succé och polletter in i plånboken – men hur?

Vi håller det enkelt – med ett rakt tecken, krysset. Tanken är alltså som sådan att en tajt match väntar oss, där det mycket väl kan krävas såväl förlängning som straffsparkar för att skilja dem åt när allt ska summeras.

Schalke kommer från ett brutalt bottennapp, en 1-2-förlust hemma mot bottenlaget Werder Bremen. Formen över det hela är knackig, varpå vi inte alls litar på dem med det här stora favoritskapet.

Nu möter de ett Wolfsburg i uppåttrend, men vi kan inte bortse från deras problem med att vinna täta fotbollsmatcher – och för den delen förmågan att undvika förlora dem. 12 oavgjorda på 21 matcher i seriespelet är väldigt talande för detta.

3,70 gånger pengarna för att det står som oavgjort när 90 minuter är avverkade, det köper vi utan att blinka. Tack för det oddset, Expekt!

  Rygga spelet hos Expekt – Sätt in 100, spela för 600 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 7/2

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,70

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier