3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Schweiz – Nordirland 12 november

Kan Nordirland vända på det här? Det är tveksamt. Men att vinna en annan ”match i matchen” i playoffreturen mot Schweiz ska de absolut ha. Här tar ni del av vårt speltips till när det drar ihop sig.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Hemma på Windsor Park i Belfast hade inte Nordirland nycklarna för att sätt stopp för ett namnstarkare Schweiz och föll när 90 minuter var summerade med 0-1, vilket innebär brant uppförsbacke till bortareturen.

Spelbolagens samlade värdering är att Nordirland ska ha 11% chans att vända på steken – och det kanske till och med är till sin överdrift. Bäst odds på marknaden när spelet skrivs, lördag kväll – 10,00.

Schweiz var bättre, styrde spelet och skapade i särklass flest målchanser i matchen. Däremot var målet en kontroversiell historia; det kom till på, vad som kan antas vara, en felbedömd straffspark. Milans Ricardo Rodríguez visade kyla från 11 meter och smällde alltså in matchens enda mål.

Extra illa är situationen eftersom Nordirland trivs klart bättre med att vara den tillbakalutade parten i matcherna – inte vara den förande, vilket de kan behöva bli när de inleder i brant uppförsbacke. Att vinna i Basel, mot ett solitt Schweiz – det blir svårt. Mycket svårt.

Bortahörnor att räkna med

Gällande resultatspelens odds är värdet möjligen på Schweiz, det menar i alla fall undertecknad. Men på en annan marknad är det mer intressant att blicka på spelen till Nordirlands favör – och det handlar om hörnorna.

Det är klart att Nordirland inte kan spela ut helt och hållet, såhär på bortaplan. Blir säkert hyfsat likt med hur det skulle bli oavsett resultat, om än med positionerna en bit högre uppåt i banan.

När Nordirland får chansen att etablera spel på offensiv planhalva, kan de antas söka en hel del fasta situationer. Där har de chansen att såra motståndarna och hörnorna kan vara nyckeln för en succé tillika skalp.

Schweiz, däremot, de kan hålla bollen mer runt mittplan. Behöver inte riskera någonting alls och därför inte sätta de avgörande passningarna fören det verkligen gäller. Säkra före det osäkra, förstås.

Nordirland skapar flest hörnor plockas till 4,50 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 18:00, söndag 12/11

Speltips: Nordirland flest hörnor

Odds: 4,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier