30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Sevilla – Manchester United 21 februari

Med gott självförtroende är det som vi på Superspelen skickar ut vårt speltips inför Champions League-höjdaren mellan Sevilla och Manchester United – ett spel värt 2,75 gånger fläsket.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips, 0-0 i halvtid i Chelsea – Barcelona, satt som en smäck till trippla insatsen och vi håller tummarna för mer, i veckans andra och sista Champions League-kväll. Det här missar ni väl inte?

Så, vem vinner den här bataljen? Favoriten är Manchester United, trots deras problem på resande fot och Sevillas hemmastyrka. Spelbolagen har uppenbarligen en klar idé om vilket lag som är det starkaste.

Och så är det väl, att Manchester United är bättre – men hur stora är skillnaderna i praktiken? Undertecknad tänker att oddssättarna överdriver det hela och spel till Sevillas favör kan vara värda att ha i åtanke.

Där är Sevillas nämnda hemmastyrka i strålkastarljuset, liksom Manchester Uniteds bortaproblem. Om spanjorerna skulle vinna den här matchen, kanske till och med utan insläppt mål eller med större siffror, då kan det mycket väl räcka ända in i kaklet. Fastän United är Premier League-tvåa, har de haft en tendens att svika lite från och till.

Spelmässigt och av individuella spelare – mer att önska på flera håll. Men det kan även appliceras på Sevilla, är värt att nämna.

Ännu ett målspel från första halvlek

Sist prickade vi alltså in att det skulle vara mållöst i halvtid mellan Chelsea och Barcelona – ett spel som prickade, om än med visst flyt. Nu är vi inne på samma spår, inför den här matchen.

Manchester United uppträder alltid försiktigt, rentav defensivt, i de tuffare bortamatcherna – och denna får tituleras som en sådan. Det handlar trots allt om en spansk storklubb, som är fantastiskt starka på hemmaplan och som haft stor lycka ute i Europa de senaste åren.

Försvarsspelet sätter de därför ofta hyfsat i matcher som denna. Framåt? Lite mer uddlöst. Känslan är inte heller att Sevilla har självförtroendet att kliva på blint här och om positionerna ska pushas upp, är det snarare senare i matchen – beroende på resultat.

Under 0,5 mål i halvtidspausen finns att spela till 2,75 gånger degen hos LeoVegas.

Våra speltips här på Superspelen brukar vara av högre svårighetsgrad, läs: högre odds, men här är känslan mycket god och vi kan inte undvika att testa målspelet…

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 21/2

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 2,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier