3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Shrewsbury Town – West Ham 7 januari

Gårdagens 3,80-oddsare prickade in alldeles utmärkt och nu testar vi ett speltips i samma prisklass – med oddset 3,65 när det vankas FA-cupfotboll mellan blåbäret Shrewsbury Town och West Ham United.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Atalanta skrällde, som vi misstänkte och vann, borta mot Roma, varpå vår 3,80-oddsare hittade in till fantastiskt överdrivna siffror. Tack och lov tycker vi oss ha identifierat spelvärde även här, när veckan ska summeras.

Matchen har avspark 15:00 och spelas på New Medow – en arena ni säkert inte hört talas om. Shrewsbury Town spelar League One, den engelska tredjedivisionen, men har känn på spel i Championship. De är tvåa i tabellen, en av de platser som leder uppåt i seriesystemet, och har kört ifrån flera av konkurrenterna nedan.

West Ham har haft ett tufft år i Premier League, men bättre har det blivit sedan tränarbytet till David Moyes – om än inte perfekt. Senast löste de 1-1 i bortaderbyt mot Tottenham, vilket var en storskalp, liksom den tredje raka matchen utan förlust.

Men att slappna av? Icke! Bara två pinnar har man ner till bottentrion. Däremot skulle det vara extremt förvånande om de ens skulle vara med i bottenstriden närmare sluttampen av året. Snarare övre halvan.

Krysset mer sannolikt än ettan

Hur ser det här skrällspelet, värt 3,65 x såsen, ut då? Vi tänker oss ett rakt – kryss.

West Ham har förstås främsta fokus på Premier League, som det ofta är, när de vill fortsätta resan uppåt i tabellen och framförallt inte dras ännu hårdare in i bottenstriden. Då kan vi tänka oss att det är svårt att ladda upp inför en match som denna och stor rotation kommer det bli på tal om.

Nu är Shrewsbury såklart också fokuserade på deras seriespel, men att ställas mot en motståndare av West Hams kaliber – dessutom på hemmaplan! – är stort. Taggade från topp till tå? Givetvis.

Men vi kan inte bortse från klasskillnaden och därför ser vi krysset som ett klart mer sannolikt utfall än den raka ettan.

LeoVegas erbjuder oddset och vi klipper till utan att blinka!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 7/1

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier