2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Skottland – Malta 4 september

Normalt ska skillnaden vara enorm mellan Skottland och Malta, men kan det bli annorlunda när de möter varandra i samband med att den nya veckan tar vid? Det ser vi som sannolikt – och slussar därför in polletterna på ett skrällspel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Skottland jagar den där åtråvärda playoffplatsen mot världsmästerskapet. De är fyra pinnar på efterkälken mot Slovakien, som dock är nederlagstippade mot Tyskland, och håller jämnt strå med Slovenien. Endast en vinst är acceptabelt i den här bataljen, särskilt så mycket sämre som Malta är på pappret.

Det kan knappast komma som en chock att Malta fortfarande kammat noll i kvalet; 0-0-7 i resultatraden. De brukar dock inte vara helt oävna och har hållit flera fajter tajta – flera knappa torskar. Dessvärre har man inte räckt till för att plocka någonting av värde, men det är prestationerna som är det enda av betydelse för Malta, som är ett av de mindre blåbären på den europeiska fotbollsscenen.

Mållös första halvlek

Hemmaplan och enorm klasskillnad. Betyder detta att Skottland kommer plocka hem det hela utan att ens sättas under press? Undertecknad tänker faktiskt lite annorlunda och ser att de åtminstone kan streta emot och därmed kunna stå stärkta efter matchen.

Malta kommer från en till största delar urstark insats hemma mot ett England i världsklass. Nollan var hållen i mer än halva matchen och fram tills den 85:e minuten var man endast i 0-1-uppförsbacke. Därefter föll korthuset ihop och förlustsiffrorna skrevs 0-4. Ändå tycker jag att de kan vara stolta över prestationen.

Litauen värjdes undan med 3-0 av Skottland i veckan och det är förstås ett bra resultat. Ofta trivs de dock, vilket var fallet i matchen, mindre bra med att föra matcherna och det är inte otänkbart att de får det lite svårt att hitta luckor i motståndarförsvaret – till en början.

Under 0,5 mål i första halvlek testas till 4,60 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 4/9

Speltips: Under 0,5 mål i första halvlek

Odds: 4,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier