24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Slovakien U21 – Sverige U21 22 juni

Det krävs en svensk vinst mot Slovakien i U21-EM för slutspelschansen att leva vidare. Från ödesmatchen har vi hittat ett spel – till massiva 31,00 x smeten!  

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två bra prestationer, men tre misstag som kan betyda missat slutspel. Det är lätt att vara smått bitter som svensk efter de inledande två matcherna; med en straffmiss i slutskedet mot England vid oavgjort samt två misstag, en bortskänkt straffspark i den 90:e minuten, mot Polen, vilket betydde 2-2.

Nu måste det bli en vinst här, med stor sannolikhet med minst två baljor, och förhoppningen står till att Polen lyckas sätta käppar i hjulen för England. Vid en andraplats är chansen extremt liten för slutspel efter två kryss.

Slovakien vann deras premiär mot Polen och var nära att plocka en pinne från England, men föll till slut med 1-2. Detta innebär att chansen för slutspel lever i allra högsta grad, fastän det, liksom för Sverige, måste bli en vinst.

Galet spel

För svensk del skulle det vara extremt synd om slutspelet missades, så bra som de faktiskt varit i de inledande matcherna. Bättre än såväl England som Polen, det är väl närmast odiskutabelt?

Här kommer det bli en match där båda parter jagar segern och vi testar oss på ett specialspel.

Grundtanken; att Sverige ska ha stor chans att vinna. De är klart bättre än Slovakien – spelare för spelare, men också varit starkare i matcherna. Finns stor kvalitet. Ett underskattat material. Det raka spelet fungerar utmärkt för den som vill sänka svårighetsgraden något.

Ett vapen som Sverige har – i synnerhet på hörnor – är mittbacken Jakob Une Larsson, som har näsa för målet. Han målade senast, just efter hörna, och har en stor fördel gentemot många motståndare med sin spänst. Målskytt på nytt?

Men det är samtidigt en rivig mittback och det här är en match som kan bli rejält hård; med tjuvnyp och taktiska kort. En av de som är störst i riskzonen – just Une Larsson.

Jakob Une Larsson att bli målskytt och varnad spelas till galna 31,00 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 22/6

Speltips: Jakob Une Larsson målskytt och varnad

Odds: 31,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier