24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Southampton – Burnley 4 november

Spelbolagens position är ifrågasättbar när Southampton och Burnley drabbar samman under lördagen, klassisk avsparkstid, 16:00. Speltipset, presenterat av Superspelen, betalar brutala 6,90 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Helgen, inte minst söndagen, är fullspäckad med toppfajter runtom i Europa. Det här kan knappast räknas som en av dem, men det är inte vad som är av betydelse för oss – utan värdet. Och det finns där, stort och maffigt.

Nåja, lite allmänt om matchen – en som utspelar sig i Premier Leagues mittenskikt. Succén är total för Burnley, som till och med har lite känn på biljetterna ut i Europa; tre pinnar upp till femman Arsenal liksom fyran Chelsea. Klubben har på allvar blivit etablerade i finrummet. Sällan de sviker.

Southampton är faktiskt tre pinnar bakom Burnley. En plats i mittenskiktet, i denna konkurrens, är för de flesta inte fy skam – men ”The Saints” har större ambitioner än så, det vet vi om. En match som denna förväntas de vinna, som alltid på hemmaplan, såvida den absoluta toppen inte kommer på besök till St. Mary’s Stadium.

Storskräll på gång

Det har varit en vecka där bookiesarna haft flera skumma positioner och detta är bara att utnyttja för oss. Burnley kan absolut vinna en match som denna, det tvekar jag inte en sekund på.

Burnley har visat prov på stor stabilitet och sviker, som nämnt, ytterst sällan. Det har exempelvis bara blivit två förluster på de inledande tio seriematcherna, varav ena var mot Manchester United.

Mest intressant är nästan att Burnley nu också levererar på bortaplan. Annars har det varit på Turf Moor de står som starkast.

Southampton må kanske ha det bättre spelarmaterialet, men som kollektiv är Burnley svåra att handskas med. Har dessutom inte blivit överförtjust i ”The Saints” på sistone och tycker att de bör hålla bättre standard.

Raka tvåan är fantastiskt fin till 6,90 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 4/11

Speltips: Burnley vinner, rak tvåa

Odds: 6,90

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier