30/12 2018 Manchester United Southampton

Speltips och odds: Southampton – Stoke City 21 maj

St. Mary’s Stadium bjuder på en av de minst glamorösa matcherna i den sista Premier League-omgången – men spelvärde är identifierat. Southampton mot Stoke!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Mitten mot mitten.

Southampton är åtta i tabellen medan Stoke står på fjortondeplats. Endast fem pinnar är avståndet dem två emellan på, vilket visar på att det är två jämnstarka lag som möter varandra.

Om vi tittar närmare på Stoke, menar i alla fall jag att det funnits mer att önska. Lägstanivån måste höjas. Lite där problemet sitter.

”The Saints” har levererat på en väntad nivå.

Kryssvarning

Blir korta tankar här, med ett sent publicerat lördagstips. Matchen spelas för övrigt på söndagen, med start 16:00, liksom resterande seriematcher.

Tänker att en rätt kall match väntar. Suget på semester finns säkerligen bland såväl spelare som ledare.

Gemensamt, förutom tabellsituationen, har lagen att de haft offensiva problem på sistone. Skapas inte i närheten av tillräckligt och effektiviteten är undermålig, för att uttrycka det milt – i alla fall i Southamptons fall.

Southampton har dock spikat ihop defensiven på ett imponerande vis. Tre av de sex senaste matcherna har slutat 0-0 medan Stoke står med två kryss på de fyra senaste matcherna.

Givetvis ska matchen försöka vinnas, men undertecknad har svårt att se någondera av parterna forcera om det skulle stå oavgjort en bit framåt i händelserna.

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,90 x insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 21/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,90

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier