28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Southampton – West Ham 19 augusti

Besvikelser i premiären – kan Southampton eller West Ham studsa tillbaka när de ställs mot varandra på St. Mary’s Stadium? Vi varnar för en skräll och synar en 5,30-oddsare – ett odds i klar överkant.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Premier League-premiärerna är avverkade och nu rullar vardagen i fotbolls-England som vanligt. Lördagen bjuder, i vanlig ordning, på en handfull trevliga fotbollsmatcher och en av dessa spelas mellan Southampton och West Ham, 16:00.

Ja, besvikelser. Southampton satte Swansea City under hård press i premiären, också på hemmaplan, och avlossade hela 29 avslut, men endast fyra träffade målet och matchen slutade oavgjord, mållös. Å ena sidan skapade man tillräckligt för att pryda målprotokollet, å andra sidan var det extremt uddlöst i de avslutande momenten. Positiva och sämre besked.

West Ham åkte på storstryk av Manchester United i premiären. De höll emot i dryga halvtimmen innan matchnollan sprack och resten är historia. 0-4 skrevs förlustsiffrorna och det var inte alls vad som väntades av premiären, även om det var en lågoddsare att man skulle kamma noll. Men 0-4? Bättring krävs!

”Ska inte detta ses som en rätt öppen match?”

Premiären var ett fiasko modellen större, men min uppfattning om West Ham har inte förändrats – de ska kunna utmana på den övre tabellhalvan. Slaven Bilic har ett bättre material att arbeta med kontra i fjol och nyförvärven i anfallarna Marko Arnautovic samt Javier Hernandez sticker ut. Osar klass om dem!

Southampton ska slåss om samma platser i tabellen och att de, i egenskap av hemmalag och med en bättre premiärprestation, ska vara favoriter – ska de inte alls vara så stora som spelbolagen vill få dem till.

Det var ett uddlöst och ineffektivt ”The Saints” som kom ut på St. Mary’s Stadium senast och nu möter de ett West Ham med tekniska och snabba offensiva kort. Omställningsspelet kommer de vinna mycket på…

Ska inte detta ses som en rätt öppen match?

Därför spelas West Ham att vinna, den raka tvåan, till smarriga 5,30 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 19/8

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa

Odds: 5,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier