23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Spanien – Colombia 7 juni

Landskamp mellan en av Europas största pjäser, Spanien, och Colombia – en av Sydamerikas dito. Det väntar oss under onsdagskvällen och då sticker vi ut hakan med ett spel – till 6,40 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Här kan vi bjudas på en riktigt bra batalj, är känslan, trots att det är just en – vänskapsmatch. Två kvalitativa fotbollsländer som ställs mot varandra. Klasspelare på de flesta positionerna. 21:30 tas avsparken på Estadio Nueva Condomina.

För Spanien är denna match sedd som en genomkörare till söndagens VM-kvalfajt borta mot Makedonien. Saker ska sättas på rätt plats till dess. Spelare som behöver få lite speltid och fart på benen.

Colombia återstartar inte deras kvalspel fören om mer än två och en halv månad och därmed borde det ses mer som en normal vänskapsmatch i den meningen. Men betydelsen av matchen finns ändå där, då det är en helgjuten värdemätare som man ställs mot. Lägga sig platt mot Spanien? Inte en chans.

Skrällen – överdrivet bra betald

Eftersom Spanien spelar tävlingsfotboll redan om fyra dagar, kan man undra på vilket fokus som finns inför matchen. Känslan; att spelarna bara ska få lite speltid för att få fart på fötterna. Mindre fokus på resultatet.

Och byten kan vi räkna iskallt med att vi kommer få se i mängder från Spanien – något som inte bara innebär att de blir sämre som helhet, utan att matchen blir mer oviss. Hur påverkas den av alla avbrott, exempelvis?

Med största sannolikhet kommer även Colombia städa om en del i startelvan, men kanske inte i samma utsträckning som Spanien – och därför känns det utdukade oddsen ännu mer missvisande.

Sedan ska Colombia inte underskattas. Gott om kvalitet i truppen och de kommer bli intressanta att titta närmare på vidare i det sydamerikanska VM-kvalet och därefter, troligtvis, i VM i Ryssland 2018.

Att plocka ut ett spel, det kunde inte bli mycket enklare än såhär… Den raka tvåan synas med glädje till de 6,40 x insatsen som LeoVegas dukar ut.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, onsdag 7/6

Speltips: Colombia vinner, rak tvåa

Odds: 6,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier