28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Spanien – Italien 2 september

En höjdarmatch står på lördagsmenyn när Spanien och Italien står för underhållningen på Bernabéu. Gruppsegern är i potten – det talar åtminstone det mesta för – och vi har känsla för ett visst utfall av kalaset…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp G är totalt dominerad av just Spanien och Italien, som förutom i det omvända mötet med det här, vilket slutade oavgjort, 1-1, kammat fullt. Fem vinster vardera. Det ska en hel del till för dem att tappa i resterande matcher efter denna, vilket alltså innebär att förstaplatsen i praktiken står på spel.

Ofta ser Spanien ut som det mer sprudlande och rentav briljanta laget, då de tenderar att vinna matcher mot mindre nationer med större siffror kontra Italien, men den stabilitet och försvarsstyrka som de senare nämnda visat upp kan ta dem långt. Lätta att underskatta.

Den senaste landslagssejouren såg det dock annorlunda. Spanien hade vissa problem att hålla Makedonien i styr och vann endast med två mål mot ett på bortaplan medan Italien, som väntat och kan krävas, krossade Liechtenstein med 5-0 inför hemmapubliken i Udine.

Känsla för krysset

Att Spanien, som vi ändå får erkänna är mer namnstarka och dessutom är stärkta av att spela på hemmaplan, presenteras som favoriter är helt rättvisande.

Undertecknad har dock på känn att Italien kan ställa till med bekymmer för spanjorerna. De var rätt illa ute i den omvända matchen, som alltså slutade 1-1, men är alltid svåra att ställas mot och defensivt är de svåra att luckra upp. Kontrar därutöver effektivt.

Kollektivt har Italien därför en fördel, medan jag anser att Spanien kan överskattas lite. Tycker inte att de alltid håller den nivå som man ska kunna kräva av spelarmaterialet. Handlar om att få pusselbitarna på rätt plats för tränaren Julen Lopetegui också.

En favorit i fara? Absolut.

Det raka krysset spelas till 3,65 gånger pengarna hos Bethard, som har en bonus om hela 125% extra upp till 1 250 kronor!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 2/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,65

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier