23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Spanien – Italien 27 juni

Snart ska säcken knytas ihop! Spanien och Italien slåss om den andra finalplatsen i U21-EM och vi spetsar till matchen med ett specialspel som sjudubblar insatsen. Vilket?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

18:00 under tisdagen möter England och Tyskland varandra och cirka tre timmar senare just Spanien och Italien när finalisterna ska koras i det stundande U21-EM.

Vad som är intressant är att mästerskapet varit hyfsat skrällsnålt. De fyra nationer som lever kvar tillhör den absoluta toppnivån på såväl senior- som U21-nivå. Det om något visar också på att rollerna och maktfördelningen inom den europeiska fotbollen kan befästas ytterligare. Däremot har det funnits ett par nationer som stått upp på ett oväntat starkt vis.

Precis som väntat plockade Spanien hem deras grupp och det utan att tappa en enda pinne, med en målskillnad om 9-2. Makedonien, Portugal och Serbien värjdes undan och matcherna har visat hur urstarkt denna spanska U21-landslagsupplaga är. Framtiden ser ljus ut.

Italiens material är inte fy skam det heller, om än inte på samma nivå som Spaniens. De lyckades vinna över Danmark och Tyskland i gruppspelet, men förlorade mot Tjeckien. Blandat! Högstanivån är bevisat fantastisk, hur som helst.

Målar – från straffpunkten?

Det stora favoritskapet är Spaniens – och det med all rätt. Italien är förstås en värdig motståndare, men det bör skilja en klass som situationen ser ut. Vinner redan under ordinarie tid?

Här är dock vår uppgift att höja nivån och detta försöker vi på en specialmarknad.

Tanken; ett Spanien som styr matchen med järnhand mot ett Italien som försvarar sig solitt, men risken när man sjunker tillbaka under längre perioder är att tjuvnyp kan behövas tas till. Därför – straffspark för Spanien?

För den som vill hålla nere på nivån kan alltså ett rakt spel, eller handikappspel, på Spanien vara av intresse – men vi köper istället att Spanien hittar nätet via straffpunkten till massiva 7,00 x såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 27/6

Speltips: Spanien gör mål på straff

Odds: 7,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier