23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Spartak Moskva – Liverpool 26 september

Vi kan inte undvika ett skrällspel på målmarknaden när Liverpool välkomnas till Otkrytie Arena av Spartak Moskva – ett spel värt 3,55 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gruppen, som även innehåller Sevilla och Maribor, är ännu helt öppen. Premiärmatcherna slutade oavgjorda. Spartak Moskva spelade 1-1 borta mot Maribor i en tajt match och Liverpool misslyckades, trots en uppsjö av chanser, med att sätta spiken i kistan mot Sevilla när matchen leddes och i slutminuterna kom spanjorernas kvitteringsbalja.

Även om mycket ska till för Liverpool ska missa slutspelet, kan man ändå inte leka med tanken att så blir fallet. De har ju en tendens att sjunka till en alldeles för låg lägstanivå och släpper till alldeles för mycket i defensiven. Och dessutom; oavgjort i CL-premiären, på hemmaplan.

Om Spartak Moskva, som man inte ska göra misstaget att underskatta, skulle vinna den här matchen, eller bara undvika förlora – ja, då kan det bli spännande i grupp E.

Bud på skräll

Här kan jag inte annat än mena att Liverpool överskattas, som de uppträtt under upptakten av spelåret. Jürgen Klopp har inte fått ordning på försvarsspelet och det är uppenbart att han inte är en helgjuten lagbyggare. Defensiven är alldeles för tunn i relation till de offensiva kvalitéer som finns.

När man tittar på hur mycket som Liverpool släpper till är det häpnandsväckande statistik. Fem matcher efter varandra med insläppta mål och minst två i fyra av dem. Det står helt enkelt inte rätt till, trots 3-2-vinsten över Leicester senast. Hade lika väl kunnat bli tapp i den matchen.

Ryska klubbar brukar vara relativt starka på hemmaplan och Spartak Moskva kan överraska här, om de sätter deras matchplan. Tror de uppmärksammat Liverpools svajiga försvarsspel och försöker utnyttja detta; verkligen kliva på framåt i omställningsmöjligheterna som lär dyka upp.

Flera spel på Spartak Moskva känns lockande. Vi testar att de ska göra minst två baljor i matchen till mycket fina 3,55 gånger pengarna hos Bet3635.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 26/9

Speltips: Spartak Moskva över 1,5 mål

Odds: 3,55

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier