28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Stoke City – Southampton 30 september

Mer än trippla insatsen. Det betalar vårt speltips inför lördagens 16:00-match mellan Stoke och Southampton på Bet365 Stadium. Har bookiesarna presenterat fel favorit? Det är lite däråt vi lutar.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Mot Bet365 Stadium, där lite av en ångestdrypande match väntar oss – en match där vi ser chansen att göra en bra hacka på 1X2-marknaden.

Stoke kommer från en tuff, men inte alls oväntad torsk hemma mot mästarna Chelsea. Att falla med hela 0-4 är dock underkänt, oavsett motstånd i den här serien, i synnerhet på hemmaplan. Att det dessutom blev en uddamålsförlust mot Newcastle United veckan innan samt att inte en enda av de fyra senaste matcherna vunnits sätter extra press på ”The Potters”.

Den samlade skörden är efter detta fem pinnar på sex matcher. På tiden att Stoke hamnar på rätt spår, eller håller de inte bättre klass än såhär? Mark Hughes på tränarposten har saker och ting att rätta till…

Något bättre skörd har Southampton spelat in, åtta pinnar. Prestationerna har varit upp och ner och man utstrålar knappast någon trygghet just nu. Förra veckans hemmamatch mot Manchester United var på många sätt och vis välutförd, men det blev en 0-1-förlust trots ett stort bollinnehav och en del målchanser. Nästan värsta möjliga motstånd, så formstarka United sett ut, dock.

Erkänt starka på hemmaplan – vinner?

Det är möjligen så att Southampton ska tituleras som bättre än Stoke, men samtidigt köper vi inte att de är favoriter på bortaplan.

Stoke är erkänt hemmastarka och även om det blev en klar förlust mot Chelsea senast, vet ”The Saints” om att de är svårspelade och lär visa upp stor respekt. Innan den förlusten spelade de oavgjort mot Manchester United och vann dessförinnan över Arsenal med uddamålet. Allt som allt – ett starkt hemmafacit, i tre urtuffa matcher.

Bethard dukar ut 3,05 x såsen för den raka ettan och det ser vi som ett av lördagens bästa erbjudanden. Tack och bock, hälsar vi!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag, 30/9

Speltips: Stoke vinner, rak etta

Odds: 3,05

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier