2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Stoke – Manchester City 12 mars

Här klipper vi till på stort! Ett speltips – värt oddset 13,50 –  inför Premier League-matchen mellan Stoke City och Manchester City. Kan serieledarnas blott andra torsk i seriespelet vara att vänta?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Näst sist. Och etta. Skillnaderna kunde knappast varit större än de är mellan Stoke och Manchester City.

För att sätta ännu lite mer statistik på det hela: Manchester City har spelat in 78 pinnar på 29 matcher och Stoke 27 på detsamma. De förstnämnda har, i praktiken, säkrat deras serietitel och snart kan det även bli klart i teorin. Stoke? De måste slåss med näbbar och klor för att ens överleva i förstadivisionen.

Situationen är som sådan att Stoke har en trea upp till säker mark, när bottenkonkurrenterna spelat en match mer. Varningssignalerna, med ett par tuffa spelarförluster, var höjda redan inför spelåret – även om undertecknad trodde desto mer om dem – och det har visats befogat.

På pappret ska det dock finnas sämre konkurrenter i Premier League och det är alltjämt helt öppet race i den så tuffa bottenstriden. Nästan alla på den undre tabellhalvan är i högsta grad inblandade och de enda som det ser totalt becksvart ut för är jumbon West Bromwich Albion, med så mycket som tio pinnar upp över vattenytan när formen är katastrofal.

Storskräll på gång?

Stoke har steppat upp den senaste tiden. Och det rejält. Trots detta har de inte förmått att vinna matcherna – en vinst, fyra kryss och en förlust på de senaste matcherna – och det är klart att det tär på självförtroendet, inte minst när insatserna ofta lovat mer.

Kryssen borta mot Southampton och Leicester – de två senaste i raden – kan de däremot vara nöjda med, i tuffa matcher. Gillar alltmer vad vi får se av Stoke City och känslan är fortsatt att de ska kunna klara det här, lösa kontraktet.

Nu – ett tokdesperat Stoke mot ett eventuellt småmätt Manchester City?

Det är inte omöjligt att vi närmar oss en period när serieledarna svajar till lite. Inte för att de är pressade eller på något sätt tappat stilen, utan för att de står så pass bekvämt i toppen och kan fokusera på annat: läs Champions League.

Helt chockerande vore det väl inte om Stoke plockade en trea här? Till 13,50 gånger pengarna är det utan tvekan värt att satsa på! LeoVegas med oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 bonus + 200 kr mobilspel!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 12/3

Speltips: Stoke City vinner, rak etta

Odds: 13,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier