30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Stoke – Watford 31 januari

Planen är att fyrdubbla insatsen under onsdagskvällen – i matchen mellan Stoke City och Watford. Grundtanken är som sådan att en match präglad av ångest lurar runt hörnet…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Känner ni pressen, Stoke? Trots den så sköna 2-0-vinsten över Huddersfield Town förra veckan är de så lite som en pinne ovanför bottentrion, och det med klart sämre målskillnad än de under strecket. Faktum är att den är sämst i hela serien, -25 på 24 matcher. Orsaken: att det blivit att åka av så fort nivån höjs.

Här hoppas ”The Potters” hämta lite energi från segern senast och ta avstamp från bottenstriden, men det är samtidigt klart att sviterna från de fyra raka förlusterna innan – samt spelåret som helhet – kan sitta i. Exempelvis har de få vinster Stoke löst i årets Premier League inte lyckats följas upp av en ny vid ett enda tillfälle.

Watford är i en bättre sits och det kan de tacka den fantastiska seriestarten för. På sistone finns det inte mycket positivt att lyfta fram; förluster som avverkar varandra, med få undantag. Laget hittas tre poäng och ett gäng platser ovanför Stoke, så visst är det på tal om ett så kallat sexpoängsmöte.

Det är utan tvekan en match som kommer präglas av ångest från båda sidor, som det lätt blir med två pressade och formsvaga lag. Är viljan att vinna starkare än rädslan att förlora? Det återstår att se.

Målsnålt är tanken

För att återkoppla till frågeställningen ovan: är viljan att vinna starkare än rädslan att förlora? Vi lutar åt att fallet inte är så. Lätt hänt att hjärnspöken poppar upp i den här typer av situationer, i en match av såhär extremt stor betydelse. Att förlora skulle vara förödande, inte minst för Stoke.

På hemmaplan är det samtidigt Stoke som väntas sätta tonen för matchen och i stora mått forma matchbilden. I och med det kan ångesten bli extra påtaglig; med två lag som inte är villiga att riskera särskilt mycket för att bryta den matchnollan som står från start.

Målsnålt, det är tanken! 1-0/0-0 eller 0-1 ser ut som väldigt sannolika resultat på förhand och vid dessa kommer vårt speltips också sitta.

Och spelet är alltså under 1,5 mål till fyrdubbla insatsen. Unibet, med flera, är det som presenterar det oddset. Det hugger vi på!

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 31/1

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 4,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier