2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Sverige – Frankrike 9 juni

Fredagen hoppar vi framåt till, när det europeiska VM-kvalet fortsätter. Vårt kära Sverige ställs mot gruppettan Frankrike på Nationalarenan i Solna, varifrån vi spelar en 3,50-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är inte mycket att glädjas över ur sportsynpunkt under veckan som kommer, men närmare slutet av den återstartar i alla fall VM-kvalet och det fungerar som plåster på såren. På spelfronten finns det extra mycket att hämta.

Formen här på hemsidan är fantastiskt fin för övrigt. Gårdagens 3,00-taggare prickade. Tack Örgryte!

Grupp A handlar det om här och det är tvåan mot ettan. Frankrike har skrapat ihop fyra vinster och ett kryss på de inledande matcherna och Sverige 3-1-1. Den konkurrent som är närmast i hälarna är faktiskt Bulgarien och för Holland, som var tänkta som den stora utmanaren till ”Les Bleus”.

Om Sverige skulle undvika att förlora denna fajt, då ser utsikterna fantastiskt fina ut inför framtiden. En andraplats leder med största sannolikhet till playoff medan ettan säkrar en plats i VM i Ryssland 2018.

Krysset duger – för båda parter

Nya Sverige – det måste man ändå få kalla dem sedan Erik Hamrén lämnade – känns hyperintressant och kvalet har varit väl utfört ända från start. Få saker att anmärka på.

Exempelvis, i det omvända mötet med detta, var det med en hel del flyt som Frankrike kom undan med en 2-1-vinst. Undertecknad skulle till och med vilja påstå att Sverige under perioder var den bättre parten och det var ju inte fören i mitten på den andra halvleken som vändningen fastställdes.

Och tänk vidare på det; att spela så pass bra fotboll, borta mot Frankrike…

Nu är det hemmaplan för Janne Andersson och de svenska hjältarna – och då är det lite förvånande att de ses med så pass liten chans som oddssättarna ändå vill få det till.

Å andra sidan ska det mycket till för att plocka ner Frankrike och krysset känns som ett resultat som båda parter skulle vara tillfredsställda med, även om det kanske inte låter så utåt.

Spelet, alltså – att det blir oavgjort till 3,50 gånger degen hos LeoVegas. Ett mer än acceptabelt odds.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 9/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier