28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Sverige – Luxemburg 7 oktober

Blir det svensk succé i VM-kvalet? Pressen är att vinna lördagens batalj över Luxemburg, som man ska alla dagar i veckan – men hur stort? Inte speciellt, är känslan. Detta får oss att testa ett visst resultatspel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två matcher kvar och Sverige har greppet om den här andraplatsen, men även chans på att peta ner Frankrike från toppen av kullen. Men som nämnt, i första hand – hålla Holland på avstånd.

Och för detta bör det bli en vinst här, mot en betydligt sämre motståndare. Det skulle innebära att avståndet hålls intakt på minst tre pinnar inför den avslutande matchen, där Sverige besöker Holland – och redan nu har de sex plusmål mot dem. Nästan helt klappat och klart då.

Luxemburg är en bit före de minsta blåbären i Europa, men har fortfarande ett osexigt material och räcker sällan till när nivån höjs något. Knappast fullblodsproffs, så att säga.

Målet för Luxemburg blir att hålla Vitryssland kvar under dem i tabellen. Hittills har det blivit fem pinnar på åtta matchen och målskillnad håller dem ovanför huvudkonkurrenten, två plusmål.

Skoj för svensk del är att en debutant är med i truppen, Östersunds succéman Ken Sema. Aktuell för speltid? Möjligt, i alla fall om matchen leds klart.

Vinner – utan att siffrorna skjuter i höjden

Det är lätt att underskatta Luxemburg, även om Sverige såklart ska och är många klasser bättre.

Luxemburg kommer från en löjligt stor skalp mot Frankrike, där de lyckades hålla nollan och fixa oavgjort. Det var till och med nära att bli tre pinnar, men virket var i vägen under slutminuterna. Tänk vilken skalp det hade varit! Innan dess värjdes Vitryssland undan med 1-0.

Nu borde ”Les Bleus” fått in minst ett par baljor i matchen, men Luxemburg arbetade stenhårt och höll ihop det på ett imponerande sätt. Kan streta emot även här?

När matchen är summerad ska det dock mycket till för Sverige att inte vinna. Löser en trea – utan att siffrorna skjuter i höjden? Precis som i det omvända mötet alltså, då de blågula vann med 1-0.

Resultat: 2-0 spelas till 6,75 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 7/10

Speltips: Resultat: 2-0

Odds: 6,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier